skip to Main Content
Marketing vertaling
Marketing vertaaldiensten

Vertalen van marketing documenten

In tegenstelling tot andere soorten teksten van meer algemene aard, vereist het vertalen van commerciële documenten vanwege de professionele vertaler dat hij zeer nauwgezet de gebruikte toon en woordenschat respecteert, conform aan het origineel document. Het is van vitaal belang dat de vertaling even pakkend en uitnodigend is als de originele versie. Om deze reden zal de vertaler ons vooraf moeten kunnen aantonen dat hij bovenop de loutere taalvaardigheid, ook beschikt over de vereiste redactionele en commerciële expertise.

De juiste stijl bij het vertalen van marketing documenten

Voor het vertalen van marketing of commerciële documenten, doen we altijd beroep op vertalers die erin slagen om de commerciële stijl van uw origineel in de vertaling te integreren. U kunt ons met een gerust hart de vertaling van documenten toevertrouwen zoals:

  • Brochures en catalogi
  • Commerciële advertenties – promoties en wedstrijdacties
  • Mailings
  • Presentaties en business plannen
  • Promoties
  • Analyses en rapporten
  • Marktonderzoek

We hanteren stijl en taal op maat van de markt tot wie u zich richt en helpen u zo om nieuwe klanten aan te trekken.

Werk enkel met de allerbeste vertalers voor al uw marketing noden

De beste vertalingen zijn afkomstig van gespecialiseerde vertalers die werken in hun moedertaal. Dit is een niet bespreekbare voorwaarde binnen vertaalbureau BeTranslated, omdat we enkel in dat geval zeker zijn dat uw boodschap op de juiste manier is geformuleerd naar uw klanten toe.

U kunt ons met een gerust hart uw marketing vertaalwerk toevertrouwen, net zoals vele andere klanten hebben gedaan voor hun vertalingen naar het Duits, Nederlands, Russisch, Spaans, Frans, Engels, Italiaans en zelfs naar het Japans en Chinees.

Contacteer onze professionele vertaaldiensten om te communiceren met uw toekomstige klanten in het Nederlands, Frans, Engels, Duits of om het even welke andere taal.

Stephanie

Stephanie is opgegroeid in West-Vlaanderen, daar waar Frankrijk, Wallonië en Vlaanderen elkaar omarmen en aanvullen. In 2000 studeerde ze af als Licentiaat Vertaler aan het Hoger Instituut voor Vertalers en…

Lees verder

Veronique

Veronique is geboren in het West-Vlaamse Kortrijk. In 2004 studeerde ze af aan de Hogeschool Gent als licentiaat vertaler. Na een korte werkervaring als vertaler in loondienst besloot Veronique in…

Lees verder

Sabine

Sabine studeert in 1990 af als licentiaat in de Germaanse Filologie (Nederlands-Engels) aan de Rijksuniversiteit Gent en kan onmiddellijk aan de slag in een groot Belgisch telecommunicatiebedrijf. Ze werkt er gedurende meer dan tien jaar als Sales Assistant in een meertalige werkomgeving. Naast Engels, Frans en Duits spreekt ze ook een aardig mondje Zweeds en Italiaans.
Lees verder
Back To Top