Vertaaldiensten

Waarom kiezen voor de vertaalservices van BeTranslated?

Ons vertaalbureau bestaat uit gefranchisede vertegenwoordigers die meestal thuiswerken. Deze werkmethode staat ons toe om deze kosten te drukken en kortingen te geven aan onze klanten, die op zoek zijn naar gepersonaliseerde vertaalservices van hoge kwaliteit. Wij leveren professionele vertalingen aan de scherpste prijs.

BeTranslated werkt uitsluitend met ervaren vertalers. Kennis wordt verworven door jarenlange ervaring. Een verantwoordelijke van BeTranslated zal uw contactpersoon zijn en zal toekijken op alle stappen van dat project.

 

Waaroom Kiezen voor BeTranslated

Onze missie en onze kernwaarden

g

Flexibiliteit

Omdat al onze vertegenwoordigers zelfstandig zijn en uit verschillende landen met verschillende tijdzones komen, kunnen we werken met zeer korte levertijden. Daarom hebben wij de beste vertaalservices

Klanttevredenheid

We werken zowel voor kmo's als voor grote multinationals, zowel in België als in de rest van de wereld. Bezoek onze pagina met referenties voor meer informatie.

Snelle respons

Onze vertegenwoordigers reageren snel op uw vragen. Zodra de administratieve details geregeld zijn, zullen zij met uw project beginnen. Aarzel niet om contact met hen op te nemen!

Professionaliteit

We bieden vertaalservices aan in zeven talen. Al onze vertalers en projectmanagers zijn bekwame professionals. Ze hebben minimaal tien jaar ervaring in de vertaalsector en beschikken over de vereiste kwalificaties.

Heeft u vragen?

Onze projectmanagers staan tot uw beschikking. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een gratis offerte.

Onze werkwijze voor een perfecte vertaalopdracht

Aanvraag

U vraagt ons een gratis offerte aan en laat ons weten wat uw richtlijnen en wensen zijn.

Antwoord

U ontvangt eerst een automatisch antwoord ter bevestiging van het ontvangst van uw offerteaanvraag.

Document

Als u de nodige te vertalen documenten niet heeft bijgevoegd, zullen wij u vragen om ons deze te bezorgen via e-mail.

Verantwoordelijke

Een verantwoordelijke van BeTranslated zal uw aanvraag binnen de 24 uur beantwoorden (meestal binnen de 2 uur). We vragen dan meer informatie over uw project zodat we de offerte kunnen opstellen.

Offerte

Wanneer we over alle nodige informatie beschikken, sturen wij u een offerte, gevolgd door een bestelbon met alle details.

Deadlines

In functie van de specifieke noden van uw vertaalproject, zullen wij dan de discussies met onze professionele vertalers starten om zo de ideale beschikbare kandidaat te kiezen voor het leveren van uw vertaling voor de overeengekomen deadline.

Aflevering van de documenten

Vervolgens zullen we u de vertaalde documenten of bestanden opsturen binnen de afgesproken termijn.

Factuur

Kort nadien zullen wij u contacteren om eventuele opmerkingen of vragen in acht te nemen. Wanneer u tevreden bent, sturen wij u de factuur op. Als u terechte opmerkingen heeft, zullen wij onze vertalingen conform aan uw verwachtingen aanpassen.

Onze professionele vertalers

jean francois

Jean-François

stephanie

Stephanie

frederic

Frederic

karl

Karl

Dankzij onze vertaalteams kunnen we veel verstaalservices aanbieden in verschillende vakgebieden. Ons cliënteel bestaat voornamelijk uit kleine, middelgrote en grote ondernemingen, maar ook instellingen en internationale organisaties.
Aanvragen door particulieren worden geaccepteerd, onder voorwaarde dat de betaling voor de levering gebeurt.

Vakgebieden en specialisaties

BeTranslated garandeert kwaliteitsvolle vertalingen door onze ervaren vertalers op elk vakgebied.

Business

Business

Website 1

Websites

Marketing 1

Marketing

Tourism

Toerisme

finance

Financieel

IT

IT

Technical 1

Technisch

Legal

Juridisch