skip to Main Content
Professionele vertalingen

Waarom kiezen voor vertaalbureau BeTranslated?

Precies omdat elke vertaler van bij hem thuis werkt (geen luxe-kantoren, bedrijfswagen, of andere zware business overheadkosten) zijn we in staat om onze kosten beperkt te houden en dit aanzienlijk prijsvoordeel te delen met onze klanten aan wie we zo betaalbare vertaaldiensten kunnen aanbieden.

BeTranslated werkt uitsluitend met professionele vertalers. Een BeTranslated vertegenwoordiger zal uw aanspreekpunt zijn en elk aspect van uw project in de gaten houden.

Onze gespecialiseerde project managers zullen u de nodige service verschaffen:

Flexibel

Omdat we samenwerken met expert-freelancers uit vele verschillende landen (uit verschillende tijdzones), kunnen we grote documenten vertalen door in teamverband en op doeltreffende wijze de klok rond te werken.

Spoedig antwoord verzekerd!

We geven snel een antwoord op uw vraag en we gaan direct aan de slag van zodra we een overeenkomst hebben.

Professionele partner

We zijn stuk voor stuk en sinds lang professionals in de vertaalsector.

Klantenfeedback

We werken regelmatig voor grote internationale bedrijven en ondernemingen.

Wat kunt u verwachten na het verzenden van uw verzoek tot prijsofferte?:

  • U zult een automatisch antwoord krijgen ter bevestiging van de goede ontvangst van uw vraag.
  • Indien u het te vertalen document niet zou hebben toegevoegd, zullen we u vragen om dit over te maken per e-mail.
  • Onze project manager die verder uw dossier persoonlijk zal opvolgen zal u een antwoord sturen binnen de 24 uur, doch meestal is dat al binnen de uren om de goede ontvangst van uw vraag te bevestigen. We bekijken vervolgens uw vraag grondig om u dan een gedetailleerde prijsofferte te bezorgen van zodra we over alle vereiste informatie beschikken.
  • Op grond van de specifieke kenmerken van uw opdracht, boeken we een freelance vertaler of team van vertalers, die 100% technische ondersteuning van ons krijgen en op maat van uw specifiek verzoek zullen werken.
  • We zullen vervolgens de gevraagde documenten of bestanden tijdig aan u bezorgen.
  • We zullen samen met u verder opvolgen of alles conform uw wensen is.
  • Indien u tevreden bent, sturen wij u de factuur en indien u opmerkingen zou hebben, dan voeren we eerst de nodige aanpassingen door.
  • Al onze vertalers zijn hoog gekwalificeerde professionals. We zullen zowat alle types van vertaalwerk voor u uitvoeren, op voorwaarde dat u ons duidelijke richtlijnen en een redelijke deadline geeft. Aarzel dus in geen geval indien u een document, web site of welke andere vorm van informatie wenst te vertalen naar het Frans, Nederlands, Engels, Duits, Spaans,… om ons te contacteren voor een prijsofferte.
Back To Top