Vertaalbureau Engels

Een gespecialiseerd vertaalbureau voor uw vertaling Nederlands Engels

Engels wordt beschouwd als de “lingua franca” van de wereld en is de sleutel tot uw internationale uitbreiding. De taal van Shakespeare wordt door meer dan een miljard mensen gesproken, van wie bijna 400 miljoen moedertaalsprekers zijn. Als u beslist om uw inhoud te laten vertalen van het Nederlands naar het Engels, is dat een essentiële stap in het proces van het uitbreiden van uw activiteiten naar het buitenland!
Vertaalbureau Engels

Vertaalbureau: Engelse vertalingen zorgen voor de eerste stap naar internationalisering

U wilt uw activiteiten naar het buitenland uitbreiden? Wacht niet langer! Geef uzelf de kans om miljoenen Engelstaligen te bereiken die geïnteresseerd zijn in uw producten of diensten. In een steeds meer geglobaliseerde economische context, waarin het internet de verspreiding van informatie in sneltreinvaart mogelijk maakt, is dit een uitgelezen kans.

Daag de concurrentie uit en blijf haar altijd een stapje voor: laat uw inhoud in het Engels vertalen. Ga daarvoor eerst en vooral op zoek naar een vertaler Engels.

Bij BeTranslated beschikken we over vertalers die gespecialiseerd zijn in verschillende vakgebieden zoals: marketing, toerisme, juridisch en nog veel meer. We leveren u vertaaldiensten op maat die aan uw budget en behoeften voldoen.

Team van professionele vertalers Engels

Ons vertaalbureau Engels maakt alleen gebruik van ervaren Engelse vertalers. In de loop der jaren hebben wij een groot team opgebouwd met professionele vertalers in verschillende talen en vakgebieden. Voordat ze bij onze teams kwamen, hebben ze allemaal een reeks testen moeten doorstaan. Daarom vertrouwen wij uw teksten aan hen toe en garanderen vertalingen van topkwaliteit.

Onze Engelssprekende medewerkers vertalen alleen naar hun moedertaal. Wij vinden dat alleen native speakers uw boodschap kunnen overbrengen zonder de essentie en nuances ervan te verliezen. Daarom zullen uw Engelse vertalingen van het Nederlands naar het Engels professioneel opgesteld zijn.

Uw lezers moeten uw projecten namelijk goed kunnen lezen en begrijpen.

Engelse vertaaldiensten voor uw sector en markt

Ons vertaalbureau biedt vele diensten aan, van juridische vertalingen tot technische vertalingen, website vertalingen, of vertalingen van IT-documenten. Al onze deskundigen zijn gespecialiseerd in een bepaald vakgebied. Dat is afhankelijk van hun beroepservaring of opleiding.

Naast hun taalkundige vaardigheden beschikken onze professionele Engelse vertalers dus ook over een grondige technische kennis. Wij geloven dat dit de sleutel is tot een kwaliteitsvertaling die aan uw behoeften en verwachtingen voldoet.

De talencombinaties die het meest aan bod komen zijn:

  • Nederlands – Engels
  • Engels – Nederlands
  • Frans – Engels
  • Engels – Duits

Heeft u een Engelse vertaling nodig van onze professionele vertalers?

We bieden naast het Engels ook andere talen zoals Frans en Duits aan voor marketing of juridische vertalingen.

Onze diensten zijn beschikbaar in alle belangrijke Europese en Aziatische talen. Vraag nu een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Onze missie en onze kernwaarden

Flexibility

Flexibiliteit

Omdat al onze vertegenwoordigers zelfstandig zijn en uit verschillende landen met verschillende tijdzones komen, kunnen we werken met zeer korte levertijden. Daarom hebben wij de beste vertaalservices.
Response time

Snelle respons

Onze vertegenwoordigers reageren snel op uw vragen. Zodra de administratieve details geregeld zijn, zullen zij met uw project beginnen. Aarzel niet om contact met hen op te nemen!
Professionalism

Professionnalisme

Nous comptons tous au minimum dix ans d’expérience dans le monde de la traduction. Cette expérience est la garantie d'un travail à la hauteur de vos exigences.
References

Klanttevredenheid

BeTranslated collabore régulièrement avec des clients importants, tant en Belgique que dans le monde entier. Pour plus d’informations, consultez notre page Clients.

Vakgebieden en specialisaties

BeTranslated garandeert kwaliteitsvolle vertalingen door onze ervaren vertalers op elk vakgebied.

Business

Business

Website 1

Websites

Marketing 1

Marketing

Tourism

Toerisme

finance

Financieel

IT

IT

Technical 1

Technisch

Legal

Juridisch

Contacteer ons

Neem contact op voor een gratis offerte!

Telefoon
Locatie

Rue de la Mutualité 106, 4030 Liège, Belgique

Onze werkwijze voor een vertaalopdracht

Aanvraag
U vraagt ons een gratis offerte aan en laat ons weten wat uw richtlijnen en wensen zijn.
Antwoord
Een verantwoordelijke van BeTranslated zal uw aanvraag binnen de 24 uur beantwoorden (meestal binnen de 2 uur).
Deadlines
In functie van de specifieke noden van uw vertaalproject, zullen wij dan de discussies met onze professionele vertalers starten om zo de ideale beschikbare kandidaat te kiezen voor het leveren van uw vertaling voor de overeengekomen deadline.
Aflevering van de documenten
Vervolgens zullen we u de vertaalde documenten of bestanden opsturen binnen de afgesproken termijn.
Factuur
Kort nadien zullen wij u contacteren om eventuele opmerkingen of vragen in acht te nemen. Wanneer u tevreden bent, sturen wij u de factuur op.