Vertaalbureau Engels

Een gespecialiseerd vertaalbureau voor uw vertaling Nederlands Engels

Engels wordt beschouwd als de “lingua franca” van de wereld en is de sleutel tot uw internationale uitbreiding. De taal van Shakespeare wordt door meer dan een miljard mensen gesproken, van wie bijna 400 miljoen moedertaalsprekers zijn. Als u beslist om uw inhoud te laten vertalen van het Nederlands naar het Engels, is dat een essentiële stap in het proces van het uitbreiden van uw activiteiten naar het buitenland!

Vertaalbureau: Engelse vertalingen zorgen voor de eerste stap naar internationalisering

U wilt uw activiteiten naar het buitenland uitbreiden? Wacht niet langer! Geef uzelf de kans om miljoenen Engelstaligen te bereiken die geïnteresseerd zijn in uw producten of diensten. In een steeds meer geglobaliseerde economische context, waarin het internet de verspreiding van informatie in sneltreinvaart mogelijk maakt, is dit een uitgelezen kans.

Daag de concurrentie uit en blijf haar altijd een stapje voor: laat uw inhoud in het Engels vertalen. Ga daarvoor eerst en vooral op zoek naar een vertaler Engels.

Bij BeTranslated beschikken we over vertalers die gespecialiseerd zijn in verschillende vakgebieden zoals: marketing, toerisme, juridisch en nog veel meer. We leveren u vertaaldiensten op maat die aan uw budget en behoeften voldoen.

Team van professionele vertalers Engels

Ons vertaalbureau Engels maakt alleen gebruik van ervaren Engelse vertalers. In de loop der jaren hebben wij een groot team opgebouwd met professionele vertalers in verschillende talen en vakgebieden. Voordat ze bij onze teams kwamen, hebben ze allemaal een reeks testen moeten doorstaan. Daarom vertrouwen wij uw teksten aan hen toe en garanderen vertalingen van topkwaliteit. Onze Engelssprekende medewerkers vertalen alleen naar hun moedertaal. Wij vinden dat alleen native speakers uw boodschap kunnen overbrengen zonder de essentie en nuances ervan te verliezen. Daarom zullen uw Engelse vertalingen van het Nederlands naar het Engels professioneel opgesteld zijn. Uw lezers moeten uw projecten namelijk goed kunnen lezen en begrijpen.

Engelse vertaaldiensten voor uw sector en markt

Ons vertaalbureau biedt vele diensten aan, van juridische vertalingen tot technische vertalingen, website vertalingen, of vertalingen van IT-documenten. Al onze deskundigen zijn gespecialiseerd in een bepaald vakgebied. Dat is afhankelijk van hun beroepservaring of opleiding.

Naast hun taalkundige vaardigheden beschikken onze professionele Engelse vertalers dus ook over een grondige technische kennis. Wij geloven dat dit de sleutel is tot een kwaliteitsvertaling die aan uw behoeften en verwachtingen voldoet.

De talencombinaties die het meest aan bod komen zijn:
Nederlands – Engels
Engels – Nederlands
Frans – Engels
Engels – Duits

Heeft u een Engelse vertaling nodig van onze professionele vertalers? We bieden naast het Engels ook andere talen zoals Frans en Duits aan voor marketing of juridische vertalingen Onze diensten zijn beschikbaar in alle belangrijke Europese en Aziatische talen. Vraag nu een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Onze missie en onze kernwaarden

g

Flexibiliteit

Omdat al onze vertegenwoordigers zelfstandig zijn en uit verschillende landen met verschillende tijdzones komen, kunnen we werken met zeer korte levertijden. Daarom hebben wij de beste vertaalservices

Klanttevredenheid

We werken zowel voor kmo's als voor grote multinationals, zowel in België als in de rest van de wereld. Bezoek onze pagina met referenties voor meer informatie.

Snelle respons

Onze vertegenwoordigers reageren snel op uw vragen. Zodra de administratieve details geregeld zijn, zullen zij met uw project beginnen. Aarzel niet om contact met hen op te nemen!

Professionaliteit

We bieden vertaalservices aan in zeven talen. Al onze vertalers en projectmanagers zijn bekwame professionals. Ze hebben minimaal tien jaar ervaring in de vertaalsector en beschikken over de vereiste kwalificaties.

Heeft u vragen?

Onze projectmanagers staan tot uw beschikking. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een gratis offerte.

Vakgebieden en specialisaties

BeTranslated garandeert kwaliteitsvolle vertalingen door onze ervaren vertalers op elk vakgebied.

Business

Business

Website 1

Websites

Marketing 1

Marketing

Tourism

Toerisme

finance

Financieel

IT

IT

Technical 1

Technisch

Legal

Juridisch