Vertalingen Nederlands-Engels

Engels wordt algemeen beschouwd als de “lingua franca” van de wereld en is de sleutel tot uw internationale uitbreiding. De taal van Shakespeare wordt door meer dan een miljard mensen gesproken, van wie bijna 400 miljoen moedertaalsprekers zijn. Het vertalen van uw inhoud van het Nederlands naar het Engels is een essentiële stap in het proces van het uitbreiden van uw activiteiten naar het buitenland!

Vertaling naar het Engels: de internationalisering van uw bedrijf

U wilt uw activiteiten naar het buitenland uitbreiden? Wacht niet langer! Geef uzelf de kans om miljoenen Engelstaligen te bereiken die geïnteresseerd zijn in uw producten of diensten. In een steeds meer geglobaliseerde economische context, waarin het internet de verspreiding van informatie in een hoog tempo mogelijk maakt, is dit een kans die zich voor u opent.

Daag de concurrentie uit en blijf de concurrentie voor: laat uw inhoud in het Engels vertalen. BeTranslated levert u vertaaldiensten op maat die perfect aansluiten bij uw behoeften en budget.

Een netwerk van professionele vertalers Engels

Ons vertaalbureau maakt alleen gebruik van competente en ervaren vertalers. In de loop der jaren hebben wij een groot bestand opgebouwd van professionele vertalers in verschillende talen en vakgebieden. Voordat ze bij onze teams kwamen, hebben ze allemaal een reeks tests moeten doorstaan. Daarom vertrouwen wij uw teksten aan hen toe en garanderen vertalingen van top kwaliteit. Onze Engelssprekende medewerkers vertalen alleen naar hun moedertaal. Wij zijn van mening dat alleen een native speaker uw boodschap kan overbrengen zonder de essentie en nuances ervan te verliezen. Uw lezers moeten toegang hebben tot informatie die perfect toegankelijk en leesbaar is.

Vertaaldiensten voor uw sector en markt

Ons vertaalbureau biedt een breed scala aan diensten, van juridische vertalingen tot technische vertalingen, website vertalingen, of vertalingen van IT-documenten. Al onze deskundigen houden zich bezig met een bepaald specialisme, afhankelijk van hun beroepservaring of opleiding.

Naast hun taalkundige vaardigheden beschikken onze professionele vertalers dus ook over een grondige technische kennis. Wij geloven dat dit de sleutel is tot een kwaliteitsvertaling die aan uw behoeften en verwachtingen voldoet.

Bent u van plan uw documenten in het Engels te laten vertalen? Of een andere taal zoals het Frans of het Duits? Onze diensten zijn beschikbaar in alle belangrijke Europese en Aziatische talen. Vraag ons om een gratis offerte.

Onze kernwaarden

g

Flexibiliteit

Omdat al onze vertegenwoordigers zelfstandig zijn en uit verschillende landen met verschillende tijdzones komen, kunnen we werken met zeer korte levertijden.

Snelle respons

Onze vertegenwoordigers reageren snel op uw vragen. Zodra de administratieve details geregeld zijn, zullen zij met uw project beginnen. Aarzel niet om contact met hen op te nemen!

Klanttevredenheid

We werken zowel voor KMO's als voor grote multinationals, zowel in België als in de rest van de wereld. Bezoek onze pagina met referenties voor meer informatie.

Professionaliteit

Al onze vertalers en projectmanagers zijn bekwame professionals. Ze hebben minimaal tien jaar ervaring in de vertaalsector en beschikken over de vereiste kwalificaties.

Heeft u vragen?

Onze projectmanagers staan tot uw beschikking. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een gratis offerte.

Vakgebieden en specialisaties

BeTranslated garandeert kwaliteitsvolle vertalingen door onze ervaren vertalers, op elk gebied.

Business

Business

Website 1

Websites

Marketing 1

Marketing

Tourism

Toerisme

finance

Financieel

IT

IT

Technical 1

Technisch

Legal

Juridisch