Onze gekwalificeerde, professionele vertalers

Maak kennis met onze professionele vertalers

BeTranslated beschikt over een ruim aanbod aan professionele vertalers voor verschillende talen en met kennis van meerdere vakgebieden. Onze vertalers zijn niet alleen taaldeskundigen, maar ook vakspecialisten. Wij selecteren altijd een geschikte vertaler voor uw project. U hoeft onze vertalers niets uit te leggen. Wij leveren uitstekende vertalingen en houden ons aan deadlines.

Onze professionele vertalers

Frederic

Frederic

Afkomstig uit het Zuid-Franse Perpignan, heeft Frédéric zowel de Franse als de Argentijnse nationaliteit. Na zijn studie tot industrieel ingenieur, heeft hij gedurende 10 jaar als system engineer in verschillende landen gewerkt, waaronder Frankrijk, Zwitserland, Spanje en Argentinië. Daar combineerde hij zijn professionele kwalificaties met zijn passie voor reizen. Hij beschikt eveneens over een diploma als reisagent en hij is gecertificeerd in Sabre, een van de belangrijkste reservatiesystemen in de toeristische sector (vluchten, hotels, huurauto´s). Door zijn herkomst, zijn vele reizen, zijn professionele ervaring en zijn interesse voor vreemde talen, besloot hij zijn carrière een nieuwe wending te geven als vertaler. Frédéric vertaalt vanuit het Engels en Spaans en hij is gespecialiseerd in techniek, informatica en toerisme. Hij woont ondertussen al meerdere jaren in Argentinië, maar hij overweegt om naar Barcelona terug te keren.
Sabine

Sabine

Sabine studeerde in 1990 af in Germaanse Filologie (Nederlands-Engels) aan de Universiteit Gent en ging meteen aan de slag in een groot Belgisch telecommunicatiebedrijf. Ze werkte er meer dan tien jaar als Sales Assistant in een meertalige werkomgeving. Naast Engels, Frans en Duits spreekt ze ook een aardig woordje Zweeds en Italiaans. Door haar passie voor talen en vertalen heeft ze besloten om freelance vertaler te worden. Al gauw heeft ze zo veel werk dat ze dat niet meer kan combineren met een fulltime baan in de bedrijfswereld. In 2011 besloot ze daarom haar hart te volgen om te werken als full-time freelance vertaler. Ze vertaalt vanuit het Engels en het Frans naar het Nederlands. Haar specialisaties zijn mode, lifestyle, toerisme, gastronomie, commerciële vertalingen en boekvertalingen.
Stephanie

Stephanie

Stephanie is opgegroeid in West-Vlaanderen, in het gebied waar Frankrijk, Wallonië en Vlaanderen bij elkaar komen. In 2000 studeerde ze af aan het Hoger Instituut voor Vertalers en Tolken (HIVT) in Antwerpen, waarna ze via een Erasmus uitwisselingsprogramma nog een jaartje van het leven heeft genoten en aan de universiteit van Bologna haar Frans en Italiaans heeft geperfectioneerd. Ze heeft eerst zes jaar voor een telecommunicatiebedrijf in Brussel gewerkt waar ze dagelijks contact had met klanten uit heel Europa. In 2007 verhuisde ze naar Noord-Frankrijk en ging er begin 2012 als freelance vertaler aan de slag. In oktober 2015 volgde ze haar hart en sindsdien woont ze in Napels, Italië, waar ze zich in alle vrijheid aan haar passie kan wijden: vertalen.

Vakgebieden en specialisaties

BeTranslated garandeert kwaliteitsvolle vertalingen door onze ervaren vertalers op elk vakgebied.

Business

Business

Website 1

Websites

Marketing 1

Marketing

Tourism

Toerisme

finance

Financieel

IT

IT

Technical 1

Technisch

Legal

Juridisch

Contacteer ons

Neem contact op voor een gratis offerte!

Telefoon
Locatie

Rue de la Mutualité 106, 4030 Liège, Belgique

Onze werkwijze voor een vertaalopdracht

Aanvraag
U vraagt ons een gratis offerte aan en laat ons weten wat uw richtlijnen en wensen zijn.
Antwoord
Een verantwoordelijke van BeTranslated zal uw aanvraag binnen de 24 uur beantwoorden (meestal binnen de 2 uur).
Deadlines
In functie van de specifieke noden van uw vertaalproject, zullen wij dan de discussies met onze professionele vertalers starten om zo de ideale beschikbare kandidaat te kiezen voor het leveren van uw vertaling voor de overeengekomen deadline.
Aflevering van de documenten
Vervolgens zullen we u de vertaalde documenten of bestanden opsturen binnen de afgesproken termijn.
Factuur
Kort nadien zullen wij u contacteren om eventuele opmerkingen of vragen in acht te nemen. Wanneer u tevreden bent, sturen wij u de factuur op.