Vertaalbureau Duits

Een gespecialiseerd vertaalbureau voor uw vertalingen Nederlands Duits

Bent u van plan om de Duitse markt te betreden? Dat is een geweldig initiatief. Deze Germaanse taal wordt gesproken door bijna 100 miljoen mensen, voornamelijk in Europa. Het is ook de meest gesproken taal in de Europese Unie!

BeTranslated kan u helpen met de vertaling van het Nederlands naar het Duits.

Vertaalbureau Frans

Vertaalbureau Duits

Veel bedrijven kiezen voor eenvoud en kiezen ervoor hun websites en documenten alleen in het Engels te laten vertalen. Dat is natuurlijk de eerste stap naar de internationalisering van uw bedrijf.

Maar houd altijd in gedachten dat u het vertrouwen van uw gesprekspartners veel eerder zult winnen als u de inhoud in hun moedertaal laat vertalen.

Kies dus voor uw documenten naar het Duits te laten vertalen!

Onze verschillende talencombinaties

Op zoek naar een andere talencombinatie? Wij bieden ook vertaaldiensten aan van Engels naar Frans, Frans naar Engels en Nederlands naar Frans.

Andere talen zijn Spaans, Italiaans, Portugees, Chinees… en nog veel meer.

Ons uitgebreide netwerk van vertalers over de hele wereld zorgt voor een breed scala aan talencombinaties!

Vertrouw op BeTranslated voor uw gespecialiseerde vertalingen

Kwaliteit en professionaliteit zijn voor ons vertaalbureau een prioriteit. Elke fout, hoe klein ook, kan ernstige gevolgen hebben en uw bedrijf in diskrediet brengen. De professionele vertalers die deel uitmaken van onze teams worden zorgvuldig geselecteerd.

Zonder uitzondering voldoen zij aan de kwaliteitscriteria die de kracht zijn van ons vertaalbureau. Zij werken altijd in hun moedertaal en hebben een grondige kennis van de taal en het vakgebied.

Vertalingen van topkwaliteit

Als u uw Duitstalige partners en potentiële klanten wilt bereiken, spreek hun dan in het Duits aan! Om uw geloofwaardigheid en de essentie van uw boodschap te behouden, laat u dat over aan een professionele vertaler.

BeTranslated zal de juiste Duitse vertaler voor uw project vinden. Wij werken uitsluitend met taalexperts voor wie de taal van Goethe geen geheimen kent.

Wilt u uw Nederlandse documenten toevertrouwen aan ons bekwame team van het vertaalbureau? Duits, maar ook andere talen zoals Frans en Engels kunnen we u aanbieden. 

BeTranslated werkt alleen met ervaren professionele vertalers.

Wij geloven dat ervaring de enige manier is om deze vaardigheden te verwerven. Een vertegenwoordiger van ons team zal uw contactpersoon zijn en toezicht houden op alle fasen van het project.

Wilt u meer informatie? Wacht niet langer en vraag met één klik een gratis offerte aan.

Onze missie en onze kernwaarden

Flexibility

Flexibiliteit

Omdat al onze vertegenwoordigers zelfstandig zijn en uit verschillende landen met verschillende tijdzones komen, kunnen we werken met zeer korte levertijden. Daarom hebben wij de beste vertaalservices.
Response time

Snelle respons

Onze vertegenwoordigers reageren snel op uw vragen. Zodra de administratieve details geregeld zijn, zullen zij met uw project beginnen. Aarzel niet om contact met hen op te nemen!
Professionalism

Professionnalisme

Nous comptons tous au minimum dix ans d’expérience dans le monde de la traduction. Cette expérience est la garantie d'un travail à la hauteur de vos exigences.
References

Klanttevredenheid

BeTranslated collabore régulièrement avec des clients importants, tant en Belgique que dans le monde entier. Pour plus d’informations, consultez notre page Clients.

Vakgebieden en specialisaties

BeTranslated garandeert kwaliteitsvolle vertalingen door onze ervaren vertalers op elk vakgebied.

Business

Business

Website 1

Websites

Marketing 1

Marketing

Tourism

Toerisme

finance

Financieel

IT

IT

Technical 1

Technisch

Legal

Juridisch

Contacteer ons

Neem contact op voor een gratis offerte!

Telefoon
Locatie

Rue de la Mutualité 106, 4030 Liège, Belgique

Onze werkwijze voor een vertaalopdracht

Aanvraag
U vraagt ons een gratis offerte aan en laat ons weten wat uw richtlijnen en wensen zijn.
Antwoord
Een verantwoordelijke van BeTranslated zal uw aanvraag binnen de 24 uur beantwoorden (meestal binnen de 2 uur).
Deadlines
In functie van de specifieke noden van uw vertaalproject, zullen wij dan de discussies met onze professionele vertalers starten om zo de ideale beschikbare kandidaat te kiezen voor het leveren van uw vertaling voor de overeengekomen deadline.
Aflevering van de documenten
Vervolgens zullen we u de vertaalde documenten of bestanden opsturen binnen de afgesproken termijn.
Factuur
Kort nadien zullen wij u contacteren om eventuele opmerkingen of vragen in acht te nemen. Wanneer u tevreden bent, sturen wij u de factuur op.