Vertalingen Nederlands-Frans

Bent u van plan uw activiteiten uit te breiden naar de Franstalige markt? Door uw klanten en prospects een website in beide talen aan te bieden, verbreedt u uw doelgroep aanzienlijk. Er zijn meer dan 128 miljoen Franstaligen in de hele wereld. Buiten België en Frankrijk, wordt Frans ook gesproken in o.a. Zwitserland, Canada, en verschillende Afrikaanse landen. BeTranslated helpt u door middel van een professionele vertaling van uw website uw Franstalige klanten en potentiële klanten te bereiken.

BeTranslated, uw vertrouwde partner voor vertalingen naar het Frans

Het aanbod van vertaalbureaus is groot. Maar het is van essentieel belang dat uw documenten in handen zijn van een echte professional op het gebied van vertalingen naar het Frans. Iedere onhandigheid of fout kan uw geloofwaardigheid in gevaar brengen.

Bij BeTranslated beschikken we over een netwerk van moedertaalsprekers van het Frans. Deze deskundige linguïsten zijn gespecialiseerd in een specifiek vakgebied. En om uw boodschap zo goed mogelijk over te brengen, zijn onze vertalers vertrouwd met de culturele verschillen van elk Franstalig gebied.

Een gepersonaliseerde opvolging, van A tot Z

Vanaf het moment dat wij uw documenten ontvangen tot de levering van de Franse vertaling, zorgen onze projectmanagers voor alles. Wij wijzen uw tekst toe aan een deskundige in uw vakgebied, leggen de vertaling voor herlezing voor aan een tweede deskundige en leveren u de tekst in hetzelfde formaat als het brondocument.

BeTranslated is gespecialiseerd in verschillende vakgebieden zoals business, marketing, techniek en IT. Wat het gebied ook is, wij zorgen voor uw professionele vertaling, met inachtneming van de van tevoren vastgestelde levertermijnen.

Professionele vertaaldiensten voor vertalingen van hoogwaardige kwaliteit

De tevredenheid van onze klanten is onze prioriteit, dus kunt u ons met een gerust hart uw te vertalen documenten toevertrouwen. We bieden kwaliteitsvertalingen tegen betaalbare prijzen die aan uw verwachtingen voldoen.

Naast het Frans bieden wij ook vertaaldiensten aan in de belangrijkste talen van de wereld: Engels, Spaans, Portugees, Italiaans, Deens, Zweeds, Pools, Arabisch, Chinees, Japans en nog veel meer. Wat uw behoeften en eisen ook zijn, met BeTranslated ligt de wereld aan uw voeten!

Heeft u een vertaling nodig van het Nederlands naar het Frans? Vraag nu een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Onze kernwaarden

communication 1

Een gepersonaliseerde opvolging

Na ontvangst van uw vertaalverzoek, analyseren we de inhoud van uw documenten en sturen we u een gedetailleerde prijsopgave, hierbij rekening houdend met uw vereisten.
echeances 1

Gewaarborgde deadlines

We garanderen de naleving van de aangegeven leveringsdata voor zover het project dezelfde verhoudingen behoudt na de bestelling, en dat de communicatie gedurende het hele project wordt onderhouden.

reponses 1

Snelle respons op uw vragen

Bij BeTranslated is het reactievermogen essentieel. We reageren meestal binnen de twee uur en in alle gevallen binnen de 24 uur, uitgezonderd in het weekend.

tarifs 1

Betaalbare tarieven

De prijs van een vertaling wordt vaak berekend op basis van het aantal te vertalen bronwoorden. Onze prijzen zijn niet de laagste, maar ons kostenbesparingsbeleid maakt dat onze prijzen betaalbaar zijn, voor een volwaardige kwaliteit.

Heeft u vragen?

Onze projectmanagers staan tot uw beschikking. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een gratis offerte.

Vakgebieden en specialisaties

BeTranslated garandeert kwaliteitsvolle door onze ervaren vertalers, op elk gebied.

Business

Business

Website 1

Websites

Marketing 1

Marketing

Tourism

Toerisme

finance

Financieel

IT

IT

Technical 1

Technisch

Legal

Juridisch