IT-vertalingen

Vertrouw op onze IT-vertaalspecialisten

Vertalingen van software en IT zijn van groot belang. Slechte vertalingen van software of documenten kunnen serieuze gevolgen met zich meebrengen. Bovendien laat een vertaling van slechte kwaliteit een negatieve indruk achter over uw bedrijf en riskeert u uw geloofwaardigheid te verliezen. BeTranslated biedt de beste IT-vertalingen aan voor uw project.

Vertaling van IT-documenten

Het vertalen van teksten met specifieke woorden voor IT, hard- en software is werk voor personen met kennis van zaken. Vertalingen in de IT-sector moeten zeer specifiek zijn en dienen te worden gedaan door specialisten in de industrie. Er is geen ruimte voor fouten. Door het internationale karakter van de IT-sector is Engels de voertaal bij uitstek. Wij bieden gespecialiseerde vertalingen aan, met kennis van de juiste termen, in eender welke doeltaal. Wij houden dan ook rekening met welke woorden vertaald moeten worden, en welke in het Engels onvertaald moeten blijven.

ICT professionals tot uw dienst

Om u de meeste kwalitatieve vertaaldiensten aan te bieden, snijden we geen hoeken af. We zorgen ervoor dat we steeds de beste ICT-vertalers ter onze beschikking hebben om u het beste bij te staan. Zij moeten een bewezen achtergrond hebben en reeds succesvolle, afgeronde vertaalprojecten hebben gedaan. Wij wijzen steeds dezelfde vertalers toe aan wederkerende projecten en bedrijven om samenhang te garanderen.

Ondersteuning voor uw documenten in de telecomsector

De vertalers van BeTranslated werken regelmatig aan vertalingen voor specificaties, lastenboeken, gebruikshandleidingen en handleiding voor bedrijven in de telecomsector. Onze vertalers zijn daarom gespecialiseerd in het gebruiken van vertaaltools of CAT-tools. Die helpen om samenhang in de tekst te behouden. Dat garandeert een vlotte oplevering van uw project. Contacteer ons om een vrijblijvende offerte te ontvangen.

Telecom expertise

Het is onmogelijk om een expert te zijn in elk vakgebied. Daarom werkt BeTranslated samen met een groot aantal vertalers die gespecialiseerd zijn in verschillende sectoren. Dat laat ons toe om aan uw specifieke vereisten te voldoen.

Tussen deze gespecialiseerde vertalers zitten ook echte computerfans, hard- en softwarespecialisten alsook programmeurs en experten in AI.

Services de traduction dans le secteur informatique

Enkele voorbeelden van IT-vertalingen

  • Documenten over software en hardware: gebruikshandleidingen, installatiehandboeken, intranet/extranet, lespaketten, FAQ’s voor telecommunicatiebedrijven
  • User interfaces (UX/UI), vragen van gebruikers aan programmeurs
  • Oproepen voor aanbestedingen en specificaties voor het toewijzen van IT- en telecommunicatiecontracten
  • Handleidingen voor cloud computing-oplossingen en beveiligingssoftware (VPN, firewall en antivirus)
  • Online games
  • Persberichten

Eén projectmanager voor al uw IT-vertaalprojecten

Onze projectmanagers leveren vaak een meerwaarde aan de vertaling van uw IT-documenten, omdat we uit ervaring weten dat elk document vaak de basis is voor meerdere toekomstige versies. Intelligent versiebeheer maakt het mogelijk om de continuïteit van de inhoud te waarborgen.

Vertaling voor uw telecomtoepassingen

Vandaag gaan telecommunicatie en IT hand in hand. Telecomaanbieders bieden een ruim aanbod van producten en diensten. Wij vertalen documenten, websites en toepassingen in de volgende industrieën.

Hebt u een vertaling nodig voor IT of telecommunicatie? Wat uw project ook is, aarzel niet om BeTranslated te contacteren. Wij bieden u een gratis en professionele offerte aan voor uw project.

Vakgebieden en specialisaties

BeTranslated garandeert kwaliteitsvolle vertalingen door onze ervaren vertalers op elk vakgebied.

Business

Business

Website 1

Websites

Marketing 1

Marketing

Tourism

Toerisme

finance

Financieel

IT

IT

Technical 1

Technisch

Legal

Juridisch

Contacteer ons

Neem contact op voor een gratis offerte!

Telefoon
Locatie

Rue de la Mutualité 106, 4030 Liège, Belgique

Onze werkwijze voor een vertaalopdracht

Aanvraag
U vraagt ons een gratis offerte aan en laat ons weten wat uw richtlijnen en wensen zijn.
Antwoord
Een verantwoordelijke van BeTranslated zal uw aanvraag binnen de 24 uur beantwoorden (meestal binnen de 2 uur).
Deadlines
In functie van de specifieke noden van uw vertaalproject, zullen wij dan de discussies met onze professionele vertalers starten om zo de ideale beschikbare kandidaat te kiezen voor het leveren van uw vertaling voor de overeengekomen deadline.
Aflevering van de documenten
Vervolgens zullen we u de vertaalde documenten of bestanden opsturen binnen de afgesproken termijn.
Factuur
Kort nadien zullen wij u contacteren om eventuele opmerkingen of vragen in acht te nemen. Wanneer u tevreden bent, sturen wij u de factuur op.