Vertaalbureau Luxemburgs

De vertaling naar het Luxemburgs staat centraal in de strategie van uw onderneming, of het nu gaat om de juridische of de marketingsector. Voor gegarandeerd succes is, kunt u het best die sectoren te combineren. Door uw documenten in die twee vakgebieden te laten vertalen, wordt uw inhoud toegankelijk voor zoveel mogelijk mensen.

Dat is waar het bij BeTranslated om draait: met een kwaliteitsvertaling breidt uw klantenbestand zich uit, vooral in Luxemburg, waar er veel advocatenkantoren zijn en waar marketing steeds belangrijker wordt. Laat onze gespecialiseerde vertalers uw teksten vertalen van of naar het Luxemburgs.

Vertaalbureau Luxemburgs

Laat je teksten vertalen door een ervaren vertaalbureau Luxemburgs

Hoewel ze lijnrecht tegenover elkaar lijken te staan, gaan de juridische sector en marketing toch hand in hand. Het hoofddoel van beide sectoren is het op de markt brengen van diensten of producten. Met behulp van ons vertaalbureau kunt u internationaliseren en uw klantenbestand uitbreiden dankzij een vertaling Nederlands Luxemburgs van al uw inhoud. Die valt onder één van de vele talencombinaties die wij aanbieden.

Wanneer marketing wordt gecombineerd met recht

Met een goede marketing helpt u de verkoop te stimuleren van uw product of dienst door die te promoten. U versterkt ook uw imago en reputatie van de onderneming. Die dragen bij tot de verbetering van de planning en het beheer van een juridische onderneming.

Marketing is een onmiskenbare strategische troef voor uw juridische bedrijf. Daardoor kunt u uzelf onderscheiden van de concurrentie. De combinatie van de juridische sector en marketing heeft alleen maar voordelen: een betere zichtbaarheid voor de ene en een garantie van veiligheid voor de andere!

Wanneer recht wordt gecombineerd met marketing

Het is ook gunstig voor marketingbedrijven om samen te werken met de juridische sector. De jurist begeleidt u bij de ontwikkeling van uw bedrijf: de distributienetwerken, de prijs van het product, het statuut van uw onderneming.

Transacties zijn dus beveiligd, de waarheidsgetrouwheid van de gedeelde informatie is gegarandeerd, beeldrechten en auteursrechten hebben voor u geen geheimen meer en het juridische kader van de communicatiestappen kan worden geverifieerd: u bent juridisch gedekt!

Ons vertaalbureau zorgt voor een winnend trio

De derde speler maakt van het duo een succesvol trio: de vertaler. BeTranslated kan uw contracten, statuten, advertenties, brochures, partnerschapsovereenkomsten, verklaringen en andere documenten vertalen: al uw inhoud, of het nu juridisch of commercieel is.

Wij werken alleen met de beste experts op deze gebieden. Onze zorgvuldig geselecteerde vertalers worden regelmatig getest op deskundigheid in deze vakgebieden. Dat zorgt ervoor dat de vertalingen die wij leveren aan uw verwachtingen voldoen.

Wilt u uw Nederlandse documenten toevertrouwen aan ons bekwame team van het vertaalbureau? Luxemburgs, maar ook andere talen zoals Frans, Duits, Spaans of Engels kunnen we u aanbieden. Onze diensten zijn beschikbaar in alle belangrijke Europese en Aziatische talen. Vraag een gratis offerte aan.

Kernwaarden van ons vertaalbureau

Flexibility

Een gepersonaliseerde opvolging

Na ontvangst van uw vertaalverzoek, analyseren we de inhoud van uw documenten en sturen we u een gedetailleerde prijsopgave, hierbij rekening houdend met uw vereisten.
Response time

Snelle respons op uw vragen

Bij BeTranslated is het reactievermogen essentieel. We reageren binnen de twee uur en in alle gevallen binnen de 24 uur, uitgezonderd in het weekend.
Professionalism

Gewaarborgde deadlines

We garanderen de naleving van de aangegeven leveringsdata voor zover het project dezelfde verhoudingen behoudt na de bestelling, en dat de communicatie gedurende het hele project wordt onderhouden.
tarifs

Betaalbare tarieven

De prijs van een vertaling wordt vaak berekend op basis van het aantal te vertalen woorden. Ons kostenbesparingsbeleid zorgt ervoor dat uw vertaling tegelijkertijd betaalbaar en van topkwaliteit is.

Vakgebieden en specialisaties

BeTranslated garandeert kwaliteitsvolle vertalingen door onze ervaren vertalers op elk vakgebied.

Business

Business

Website 1

Websites

Marketing 1

Marketing

Tourism

Toerisme

finance

Financieel

IT

IT

Technical 1

Technisch

Legal

Juridisch

Contacteer ons

Neem contact op voor een gratis offerte!

Telefoon
Locatie

Rue de la Mutualité 106, 4030 Liège, Belgique

Onze werkwijze voor een vertaalopdracht

Aanvraag
U vraagt ons een gratis offerte aan en laat ons weten wat uw richtlijnen en wensen zijn.
Antwoord
Een verantwoordelijke van BeTranslated zal uw aanvraag binnen de 24 uur beantwoorden (meestal binnen de 2 uur).
Deadlines
In functie van de specifieke noden van uw vertaalproject, zullen wij dan de discussies met onze professionele vertalers starten om zo de ideale beschikbare kandidaat te kiezen voor het leveren van uw vertaling voor de overeengekomen deadline.
Aflevering van de documenten
Vervolgens zullen we u de vertaalde documenten of bestanden opsturen binnen de afgesproken termijn.
Factuur
Kort nadien zullen wij u contacteren om eventuele opmerkingen of vragen in acht te nemen. Wanneer u tevreden bent, sturen wij u de factuur op.