Vertalingen voor bedrijven

Foutloze en betaalbare commerciële vertaaldiensten

Heeft u een vertaling voor uw bedrijf nodig? Dan bent u op het juiste adres! BeTranslated kan uw bedrijf helpen op verschillende vlakken van meertalige communicatie. Wij bieden professionele vertalingen voor bedrijven aan, geschreven door zorgvuldig geselecteerde vertalers.

Onze toegewijde projectmanagers werken samen met u en houden rekening met uw deadlines en budget.

Diverse specialisatiegebieden

BeTranslated is uw betrouwbare partner voor vertaalprojecten in verschillende vakgebieden. Wij zijn gespecialiseerd in onder andere commerciële, wetenschappelijke, technische en website vertalingen.

In de loop der jaren heeft ons vertaalbureau zich omringd met professionele vertalers met een uitgebreide ervaring in de vakgebieden waarmee zij te maken krijgen. Dat geeft ons een hoge klanttevredenheid.

Zeer professionele en zeer bekwame vertalers

Uw project wordt toevertrouwd aan zorgvuldig uitgekozen professionals, gespecialiseerd in hun vakgebied. BeTranslated werkt alleen met de meest bekwame deskundigen.

Of ze nu alleen werken of in teamverband, onze hoogopgeleide, multidisciplinaire vertalers maken van BeTranslated één van de meest competitieve en snelst reagerende vertaalbureaus in de sector.

Heeft u vragen?

Onze projectmanagers staan tot uw beschikking. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een gratis offerte.

Vakgebieden en specialisaties

BeTranslated garandeert kwaliteitsvolle vertalingen door onze ervaren vertalers op elk vakgebied.

Business

Business

Website 1

Websites

Marketing 1

Marketing

Tourism

Toerisme

finance

Financieel

IT

IT

Technical 1

Technisch

Legal

Juridisch