Vertaalbureau Spaans

Met meer dan 540 miljoen sprekers wereldwijd is Spaans de officiële taal van 20 landen en bieden wij met BeTranslated; ons vertaalbureau, Spaanse vertalingen aan. Als u uw projecten laat vertalen, kunt u een groot en gevarieerd publiek bereiken.

We zijn er trots op dat we hoogwaardige, maar betaalbare vertaaldiensten kunnen aanbieden. We werken met allerlei formats – van pdf tot websitelokalisatie – en blijven altijd in gesprek met de klant, opdat we alle behoeften optimaal vervullen.

Vertaalbureau Spaans

Vertaalbureau: Spaanse vertalingen zorgen voor de eerste stap naar internationalisering

U wilt uw activiteiten naar het buitenland uitbreiden? Wacht niet langer en geef uzelf de kans om miljoenen Spaanstaligen te bereiken die geïnteresseerd zouden kunnen zijn in uw producten of diensten. In een steeds meer geglobaliseerde economische context, waarin het internet de verspreiding van informatie in sneltreinvaart mogelijk maakt, is dit een uitgelezen kans. Daag de concurrentie uit en blijf de concurrentie voor: vertaal uw inhoud in het Spaans. BeTranslated gebruikt haar kennis en ervaring om u Spaanse vertaaldiensten op maat te leveren die uw behoeften en budget tegemoet komen.

Team van professionele vertalers Spaans

Ons vertaalbureau maakt alleen gebruik van competente en ervaren vertalers. In de loop der jaren hebben wij een groot team opgebouwd met professionele vertalers in verschillende talen en vakgebieden. Voordat ze bij onze teams kwamen, hebben ze allemaal een reeks testen moeten doorstaan. Daarom vertrouwen wij uw teksten aan hen toe en garanderen vertalingen van topkwaliteit. Onze Spaanssprekende medewerkers vertalen alleen naar hun moedertaal. Wij vinden dat alleen native speakers uw boodschap kunnen overbrengen zonder de essentie en nuances ervan te verliezen. Daarom zullen uw vertalingen van het Nederlands naar het Spaans professioneel opgesteld zijn. Uw lezers moeten uw projecten namelijk goed kunnen lezen en begrijpen.

Vertaaldiensten voor uw sector en markt

Ons vertaalbureau biedt een breed scala aan diensten, van technische vertalingen en websites tot IT-vertalingen. Net zoals u uw automonteur niet zou vragen uw computer te repareren, vragen we een vertaler die gespecialiseerd is in juridische vertalingen niet om IT-vertalingen te doen. Al onze deskundigen ziijn gespecialiseerd in een bepaald vakgebied, afhankelijk van hun beroepservaring of opleiding. Elk van hen is hooggekwalificeerd en beschikt over een schat aan ervaring. Onze vertalers werken al meer dan tien jaar voor onze bureaus en zullen op elk gebied aan uw eisen voldoen!

Wilt u uw Nederlandse documenten toevertrouwen aan ons bekwame team van het vertaalbureau? Spaans, maar ook andere talen zoals Frans en Duits kunnen we u aanbieden. Onze diensten zijn beschikbaar in alle belangrijke Europese en Aziatische talen. Vraag een gratis offerte aan.

Kernwaarden van ons vertaalbureau

Flexibility

Een gepersonaliseerde opvolging

Na ontvangst van uw vertaalverzoek, analyseren we de inhoud van uw documenten en sturen we u een gedetailleerde prijsopgave, hierbij rekening houdend met uw vereisten.
Response time

Snelle respons op uw vragen

Bij BeTranslated is het reactievermogen essentieel. We reageren binnen de twee uur en in alle gevallen binnen de 24 uur, uitgezonderd in het weekend.
Professionalism

Gewaarborgde deadlines

We garanderen de naleving van de aangegeven leveringsdata voor zover het project dezelfde verhoudingen behoudt na de bestelling, en dat de communicatie gedurende het hele project wordt onderhouden.
tarifs

Betaalbare tarieven

De prijs van een vertaling wordt vaak berekend op basis van het aantal te vertalen woorden. Ons kostenbesparingsbeleid zorgt ervoor dat uw vertaling tegelijkertijd betaalbaar en van topkwaliteit is.

Vakgebieden en specialisaties

BeTranslated garandeert kwaliteitsvolle vertalingen door onze ervaren vertalers op elk vakgebied.

Business

Business

Website 1

Websites

Marketing 1

Marketing

Tourism

Toerisme

finance

Financieel

IT

IT

Technical 1

Technisch

Legal

Juridisch

Contacteer ons

Neem contact op voor een gratis offerte!

Telefoon
Locatie

Rue de la Mutualité 106, 4030 Liège, Belgique

Onze werkwijze voor een vertaalopdracht

Aanvraag
U vraagt ons een gratis offerte aan en laat ons weten wat uw richtlijnen en wensen zijn.
Antwoord
Een verantwoordelijke van BeTranslated zal uw aanvraag binnen de 24 uur beantwoorden (meestal binnen de 2 uur).
Deadlines
In functie van de specifieke noden van uw vertaalproject, zullen wij dan de discussies met onze professionele vertalers starten om zo de ideale beschikbare kandidaat te kiezen voor het leveren van uw vertaling voor de overeengekomen deadline.
Aflevering van de documenten
Vervolgens zullen we u de vertaalde documenten of bestanden opsturen binnen de afgesproken termijn.
Factuur
Kort nadien zullen wij u contacteren om eventuele opmerkingen of vragen in acht te nemen. Wanneer u tevreden bent, sturen wij u de factuur op.