Vertaaldiensten op het gebied van hernieuwbare energie

nov 8, 2022 | Vertaling

hernieuwbare energie

De afgelopen jaren is de vraag naar hernieuwbare energiebronnen gegroeid.

Dat debat over schone energie is een reactie op een reële wens om het milieu te beschermen en de opwarming van de aarde af te remmen.

Een wens die aanleiding heeft gegeven tot een groot aantal bijdragen in de vorm van artikelen en conferenties waarin nieuwe fabricagemethoden en andere patenten worden beschreven die verband houden met het respect voor het milieu.

Daarom is het vertalen van teksten over hernieuwbare energie van het grootste belang als u in veel landen erkend wilt worden en internationale handelsactiviteiten wilt uitoefenen.

Als milieu- en hernieuwbare energiekwesties in de huidige economische wereld worden genegeerd, zou dat er wel eens toe kunnen leiden dat veel bedrijven grote delen van de markt mislopen.

Wat vertalingen betreft, is ons bureau van linguïsten in de duurzame ontwikkeling de beste partner om u te helpen bij uw internationale export, dankzij zijn lokalisatie- en vertaaldiensten die gespecialiseerd zijn op het gebied van duurzame energie.

Hoe zit het met hernieuwbare energie in de geopolitieke arena?

  • De Europese Commissie heeft als doel gesteld de uitstoot van broeikasgassen door haar lidstaten tegen 2030 met minstens 50% te verminderen en meer schone energieproductie te gebruiken door middel van windturbines, fotovoltaïsche panelen, gecombineerde cycli en waterkracht.
  • Het verbruik van hernieuwbare energie is goed voor meer dan 40% van de huidige groei van de primaire energie. Dat blijkt uit de bevindingen van een studie die gepubliceerd werd door British Petroleum. In dat verband is het belangrijk te benadrukken dat Franse bedrijven niet immuun zijn voor deze dynamiek, aangezien zij tot de leiders behoren op de markten voor windturbines en zonnepanelen.
  • Als we het over mondiale milieuprojecten hebben, hoe kunnen we dan de Scandinavische landen over het hoofd zien? Deze laatste zijn uiterst veelbelovend en zijn nu gebaseerd op de productie van biopropaan. In Zweden wil men in de komende 15 jaar windturbines installeren die meer dan 300.000 woningen in verschillende Europese landen van stroom kunnen voorzien. Dat programma toont de enorme groei aan van de markt voor duurzame energie in dat deel van Europa.

Vertalen van teksten over hernieuwbare energie: een must voor de wereldmarkt

Ondernemingen die hun eigen oplossing voor deze markt uitbrengen, zullen een groot aantal patenten, procesteksten en gegevensbladen moeten produceren om aan te tonen dat gedurende de gehele productiecyclus ze zich strikt houden aan de milieunormen.

Deze sector van economische activiteit zal dus uitwisselingen in verschillende talen met zich meebrengen.

Hierbij zal BeTranslated bijzonder goed geplaatst zijn om een ongeëvenaarde deskundigheid op het gebied van de milieucultuur te leveren.

Onze cliënten in de milieusector profiteren van professionele vertalers die gespecialiseerd zijn in hernieuwbare energie en duurzame ontwikkeling.

Onze linguïsten hebben expertise in dat onderwerp en gebruiken hun ervaring. BeTranslated is de partner bij uitstek om een echte toegevoegde waarde te geven aan uw project.

De belangrijkste zorg van ons vertaalbureau is het verstrekken van de nodige gegevens, hulpmiddelen en middelen om onze klanten te helpen.

Wij zijn trots op ons team van vertalers die gespecialiseerd zijn in duurzame ontwikkeling.

Bovendien zijn zij goed vertrouwd met de terminologie van de energiesector, de processen en de instrumentalisering ervan.

Heeft u vragen?

Onze projectmanagers staan tot uw beschikking. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een gratis offerte.

Zoeken