Vertaalbureau Portugees

Een ervaren Portugees vertaalbureau voor uw vertaling Nederlands Portugees

Wanneer u interesse heeft om de Braziliaanse of Portugese markt te betreden, is de vertaling van uw documenten en website naar het Portugees van essentieel belang. Daardoor kunt u communiceren in de taal van uw potentiële klanten. Hierdoor zullen ze u beschouwen als een betrouwbare partner.

Bij BeTranslated zorgen we ervoor dat de communicatie uitstekend verloopt. We zorgen voor vertalers die uw projecten voltooien en gespecialiseerd zijn in verschillende vakgebieden en sectoren zoals telecommunicatie, marketing, handel, de juridische sector en nog veel meer. We leveren uw vertaling altijd binnen de afgesproken deadlines.

Vertaalbureau Portugees

Ons team van professionele vertalers Portugees

BeTranslated werkt met zorgvuldig geselecteerde professionele Portugese en Braziliaanse vertalers die vele jaren ervaring hebben in hun vakgebied.

Deze vertalers die van het Nederlands naar het Portugees vertalen, leggen regelmatig tests af in hun specialisatiegebied om u vertaaldiensten van topkwaliteit te kunnen bieden. Zij vertalen alleen naar hun moedertaal.

Onze projectmanagers zijn verantwoordelijk voor het toewijzen van uw projecten aan de meest competente vertalers. Dankzij ons uitgebreide netwerk van experts vinden wij altijd de juiste specialist voor u!

BeTranslated: een vertaalbureau Portugees als uw vertrouwde partner

U kunt uw vertaalprojecten met het volste vertrouwen naar ons vertaalbureau sturen, ongeacht het onderwerp of vakgebied. Enkele voorbeelden van Portugese vertalingen die wij regelmatig doen:

Financiële vertalingen
Commerciële vertalingen
Technische vertalingen
Vertalingen van contracten
Marketing vertalingen
Vertalingen van websites en blogs
Wilt u uw Nederlandse documenten toevertrouwen aan ons bekwame team van het vertaalbureau? Portugees, maar ook andere talen zoals Spaans en Engels kunnen we u aanbieden. Laat ons weten of uw vertaalbehoeften van het Nederlands naar het Portugees uit Portugal of uit Brazilië zijn.

Vraag een gratis offerte aan.

Onze missie en onze kernwaarden

Flexibility

Flexibiliteit

Omdat al onze vertegenwoordigers zelfstandig zijn en uit verschillende landen met verschillende tijdzones komen, kunnen we werken met zeer korte levertijden. Daarom hebben wij de beste vertaalservices.
Response time

Snelle respons

Onze vertegenwoordigers reageren snel op uw vragen. Zodra de administratieve details geregeld zijn, zullen zij met uw project beginnen. Aarzel niet om contact met hen op te nemen!
Professionalism

Professionnalisme

Nous comptons tous au minimum dix ans d’expérience dans le monde de la traduction. Cette expérience est la garantie d'un travail à la hauteur de vos exigences.
References

Klanttevredenheid

BeTranslated collabore régulièrement avec des clients importants, tant en Belgique que dans le monde entier. Pour plus d’informations, consultez notre page Clients.

Vakgebieden en specialisaties

BeTranslated garandeert kwaliteitsvolle vertalingen door onze ervaren vertalers op elk vakgebied.

Business

Business

Website 1

Websites

Marketing 1

Marketing

Tourism

Toerisme

finance

Financieel

IT

IT

Technical 1

Technisch

Legal

Juridisch

Contacteer ons

Neem contact op voor een gratis offerte!

Telefoon
Locatie

Rue de la Mutualité 106, 4030 Liège, Belgique

Onze werkwijze voor een vertaalopdracht

Aanvraag
U vraagt ons een gratis offerte aan en laat ons weten wat uw richtlijnen en wensen zijn.
Antwoord
Een verantwoordelijke van BeTranslated zal uw aanvraag binnen de 24 uur beantwoorden (meestal binnen de 2 uur).
Deadlines
In functie van de specifieke noden van uw vertaalproject, zullen wij dan de discussies met onze professionele vertalers starten om zo de ideale beschikbare kandidaat te kiezen voor het leveren van uw vertaling voor de overeengekomen deadline.
Aflevering van de documenten
Vervolgens zullen we u de vertaalde documenten of bestanden opsturen binnen de afgesproken termijn.
Factuur
Kort nadien zullen wij u contacteren om eventuele opmerkingen of vragen in acht te nemen. Wanneer u tevreden bent, sturen wij u de factuur op.