Gespecialiseerd vertaalbureau

gespecialiseerd vertaalbureau

Een team van professionele vertalers

Het is onbetwistbaar dat een vertaling van hoge kwaliteit alleen haalbaar is wanneer de vertaler werkt naar zijn of haar moedertaal. Naast het vereiste van een uitstekende taalvaardigheid, moet de vertaler ook overtuigend aantonen dat hij of zij de brontaal perfect beheerst. Bij ons gespecialiseerd vertaalbureau vertrouwen we uitsluitend op de expertise van de meest bekwame vertalers voor de opdrachten die aan hen worden toegewezen.

Ze vertalen voornamelijk naar de nationale talen Frans en Duits, maar ook naar het Engels, Spaans en het Italiaans. Door deze zorgvuldige selectie kunnen wij vertalingen van onberispelijke kwaliteit garanderen, waarbij elk aspect van de tekst nauwkeurig wordt overgebracht en de oorspronkelijke boodschap volledig behouden blijft.

gespecialiseerd vertaalbureau

Specialisten in hun vakgebied

Bij BeTranslated streven we ernaar om hoogwaardige vertaalprojecten aan te bieden, die specifiek gericht zijn op verschillende vakgebieden. We zijn trots op het feit dat we alleen werken met professionele vertalers die een uitgebreide expertise hebben in hun vakgebied. Elk van onze vertalers is zorgvuldig geselecteerd op basis van hun opleiding en ervaring, waardoor we in staat zijn om uitmuntende vertaaldiensten te leveren die voldoen aan de verwachtingen van onze klanten en hun volledige tevredenheid garanderen.
Ons netwerk van medewerkers groeit voortdurend, waardoor we een breed scala aan projecten kunnen behandelen. We hebben ons gespecialiseerd in het vertalen van diverse domeinen, waaronder business, marketing, websiteontwikkeling en nog veel meer. Bovendien staan we klaar om inhoud te vertalen voor sectoren zoals industrie, bouw en IT. Door onze diepgaande kennis en begrip van deze vakgebieden kunnen we nauwkeurige en contextgevoelige vertalingen leveren die de boodschap en de essentie van het oorspronkelijke document behouden.
agence de traduction specialisee

Een gespecialiseerd vertaalbureau

Kiezen voor BeTranslated betekent kiezen voor veiligheid en kwaliteit. Ons gespecialiseerd vertaalbureau dat in 2002 werd opgericht, beschikt nu over een database van 20.000 professionele vertalers. Onze projectmanagers zijn gevestigd in verschillende landen en in meerdere tijdzones, waardoor we 24 uur per dag beschikbaar zijn. Wat uw project ook is, wij zullen u helpen met de vertaling en aanpassing van uw teksten door kwaliteit en efficiëntie op intelligente wijze te combineren.
B2B vertaalbureau

Tevreden klanten!

Omdat onze ervaren vertalers kwaliteitswerk leveren, zijn onze klanten altijd tevreden over de snelheid, grondigheid en zorgvuldigheid van onze projectmanagers. BeTranslated werkt met klanten in uiteenlopende sectoren, zoals de financiële sector, de juridische sector, techniek, IT, toerisme en geneeskunde. Wij kunnen op elk verzoek reageren, ongeacht het vakgebied.

Onze professionele vertalers

jean francois
Jean-François
stephanie
Stephanie
frederic
Frederic
karl
Karl

Vakgebieden en specialisaties

BeTranslated garandeert kwaliteitsvolle vertalingen door onze ervaren vertalers op elk vakgebied.

Business

Business

Website 1

Websites

Marketing 1

Marketing

Tourism

Toerisme

finance

Financieel

IT

IT

Technical 1

Technisch

Legal

Juridisch

Contacteer ons

Neem contact op voor een gratis offerte!

Telefoon
Locatie

Rue de la Mutualité 106, 4030 Liège, Belgique

Onze werkwijze voor een vertaalopdracht

Aanvraag
U vraagt ons een gratis offerte aan en laat ons weten wat uw richtlijnen en wensen zijn.
Antwoord
Een verantwoordelijke van BeTranslated zal uw aanvraag binnen de 24 uur beantwoorden (meestal binnen de 2 uur).
Deadlines
In functie van de specifieke noden van uw vertaalproject, zullen wij dan de discussies met onze professionele vertalers starten om zo de ideale beschikbare kandidaat te kiezen voor het leveren van uw vertaling voor de overeengekomen deadline.
Aflevering van de documenten
Vervolgens zullen we u de vertaalde documenten of bestanden opsturen binnen de afgesproken termijn.
Factuur
Kort nadien zullen wij u contacteren om eventuele opmerkingen of vragen in acht te nemen. Wanneer u tevreden bent, sturen wij u de factuur op.