Gespecialiseerd vertaalbureau

Een team van professionele vertalers

gespecialiseerd vertaalbureau

Het is onbetwistbaar dat een vertaling van hoge kwaliteit alleen haalbaar is wanneer de vertaler werkt naar zijn of haar moedertaal. Naast het vereiste van een uitstekende taalvaardigheid, moet de vertaler ook overtuigend aantonen dat hij of zij de brontaal perfect beheerst. Bij ons gespecialiseerd vertaalbureau vertrouwen we uitsluitend op de expertise van de meest bekwame vertalers voor de opdrachten die aan hen worden toegewezen.

Ze vertalen voornamelijk naar de nationale talen Frans en Duits, maar ook naar het Engels, Spaans en het Italiaans. Door deze zorgvuldige selectie kunnen wij vertalingen van onberispelijke kwaliteit garanderen, waarbij elk aspect van de tekst nauwkeurig wordt overgebracht en de oorspronkelijke boodschap volledig behouden blijft.

Specialisten in hun vakgebied

gespecialiseerd vertaalbureau

Bij BeTranslated streven we ernaar om hoogwaardige vertaalprojecten aan te bieden, die specifiek gericht zijn op verschillende vakgebieden. We zijn trots op het feit dat we alleen werken met professionele vertalers die een uitgebreide expertise hebben in hun vakgebied. Elk van onze vertalers is zorgvuldig geselecteerd op basis van hun opleiding en ervaring, waardoor we in staat zijn om uitmuntende vertaaldiensten te leveren die voldoen aan de verwachtingen van onze klanten en hun volledige tevredenheid garanderen.

Ons netwerk van medewerkers groeit voortdurend, waardoor we een breed scala aan projecten kunnen behandelen. We hebben ons gespecialiseerd in het vertalen van diverse domeinen, waaronder business, marketing, websiteontwikkeling en nog veel meer. Bovendien staan we klaar om inhoud te vertalen voor sectoren zoals industrie, bouw en IT. Door onze diepgaande kennis en begrip van deze vakgebieden kunnen we nauwkeurige en contextgevoelige vertalingen leveren die de boodschap en de essentie van het oorspronkelijke document behouden.

Een gespecialiseerd vertaalbureau

agence de traduction specialisee

Kiezen voor BeTranslated betekent kiezen voor veiligheid en kwaliteit. Ons gespecialiseerd vertaalbureau dat in 2002 werd opgericht, beschikt nu over een database van 20.000 professionele vertalers. Onze projectmanagers zijn gevestigd in verschillende landen en in meerdere tijdzones, waardoor we 24 uur per dag beschikbaar zijn. Wat uw project ook is, wij zullen u helpen met de vertaling en aanpassing van uw teksten door kwaliteit en efficiëntie op intelligente wijze te combineren.

B2B vertaalbureau

Tevreden klanten!

Omdat onze ervaren vertalers kwaliteitswerk leveren, zijn onze klanten altijd tevreden over de snelheid, grondigheid en zorgvuldigheid van onze projectmanagers. BeTranslated werkt met klanten in uiteenlopende sectoren, zoals de financiële sector, de juridische sector, techniek, IT, toerisme en geneeskunde. Wij kunnen op elk verzoek reageren, ongeacht het vakgebied.

wallonia

AWEX helpt Waalse bedrijven die hun producten of diensten willen exporteren, onder meer door de financiering van hun vertalingen in vreemde talen….

arrowelectronics

Arrow Electronics, met hoofdkantoor in de Verenigde Staten, is een wereldwijde distributeur van halfgeleiders, passieve en elektromechanische componenten en oplossingen.

idtech

IDtech is een Belgische onderneming, gevestigd in de provincie Namen, die innoverende en op maat gemaakte oplossingen ontwikkelt en commercialiseert op het gebied van…

computacenter

Gebaseerd op het SMAC model, biedt Computacenter haar klanten oplossingen voor elke behoefte: high-performance en veilige netwerken…

vinci

De activiteiten van VINCI zijn gebaseerd op vier hoofdactiviteiten: VINCI Concessions, Eurovia, VINCI Construction en VINCI Energies.

tms

TMS is een Frans bedrijf, gespecialiseerd in het schrijven en op de markt brengen van opleidingshandboeken voor toekomstige vliegtuig- en helikopterpiloten…

Onze professionele vertalers

jean francois

Jean-François

stephanie

Stephanie

frederic

Frederic

karl

Karl

Heeft u vragen?

Onze projectmanagers staan tot uw beschikking. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag nu een gratis offerte aan.

Vakgebieden en specialisaties

BeTranslated garandeert kwaliteitsvolle vertalingen door onze ervaren vertalers op elk vakgebied.

Business

Business

Website 1

Websites

Marketing 1

Marketing

Tourism

Toerisme

finance

Financieel

IT

IT

Technical 1

Technisch

Legal

Juridisch