Een ervaren vertaalbureau voor zakelijke vertalingen

Zakelijke vertalingen

Wilt u uw bedrijf uitbreiden naar het buitenland om de internationale markt te betreden? Dan is het noodzakelijk om te communiceren in meerdere talen. Daardoor kunt u meer potentiële klanten verkrijgen. Wij helpen bedrijven en ondernemingen met hun zakelijke vertalingen.

Uw documenten vertaald in de belangrijkste Europese talen

Uw inhoud aanbieden in verschillende talen heeft een duidelijk voordeel wanneer u nieuwe markten wil betreden. Bent u op zoek naar een dienstverlener voor uw zakelijke vertalingen?

BeTranslated is uw ideale partner. Het maakt niet uit welke doeltaal u kiest. Onze projectmanagers zijn gespecialiseerd in commerciële vertaalprojecten. Zij zullen uw deadlines en uw budget respecteren.

Diensten voor bedrijfsvertalingen

Uw website en documenten moeten beschikbaar zijn in de talen die worden gebruikt op de markten waarop u zich richt. Een zakelijke vertaling van uw inhoud op uw website in het Engels is uiteraard een belangrijke eerste stap.

Verder kunt u denken aan het belang van Duits of Frans, waarmee u nog meer klanten kunt bereiken. Onderschat nooit het belang van het aanspreken van uw publiek in hun moedertaal!

Bedrijfsvertalingen voor professionals

BeTranslated vertaalt regelmatig de volgende soorten documenten voor onze klanten:

contract
Contracten
report
Jaarverslagen
catalogues
Brochures, advertenties
tender
Aankondigingen
website
Websites en blogposts
businessplan
Bedrijfsplannen, bestemmingsplannen
training
Bedrijfsstatuten, personeelsdocumenten, opleidingen

Marketing vertalingen die voldoen aan uw verwachtingen

Het inschakelen van een vertaalbureau voor uw bedrijfsvertalingen of zakelijke vertalingen is een lonende investering op zowel korte als lange termijn.
quality

Kwaliteit voorop

Hoe vaak hebt u al niet gezien dat zakelijke contracten of jaarverslagen verkeerd vertaald zijn? Business-to-business communicatie wordt het best verzorgd door gekwalificeerde vertalers die de markten kennen waarop u zich richt.

Het is aan u om nieuwe markten te veroveren en uw omzet te verhogen. Wij geven u de middelen om het te doen! Reken op ons en concentreer u op uw kernactiviteiten. Vertalen is ons beroep en onze passie.

Onze professionele vertalers zetten zich in om u te helpen. Zij hebben alle ervaring om uw boodschap goed over te brengen en uw deadlines te respecteren. Maak gebruik van onze vertaaldiensten om uw zakelijke vertalingen in het Nederlands, Engels, Duits of andere talen te voltooien.

Vakgebieden en specialisaties

BeTranslated garandeert kwaliteitsvolle vertalingen door onze ervaren vertalers op elk vakgebied.

Business

Business

Website 1

Websites

Marketing 1

Marketing

Tourism

Toerisme

finance

Financieel

IT

IT

Technical 1

Technisch

Legal

Juridisch

Contacteer ons

Neem contact op voor een gratis offerte!

Telefoon
Locatie

Rue de la Mutualité 106, 4030 Liège, Belgique

Onze werkwijze voor een vertaalopdracht

Aanvraag
U vraagt ons een gratis offerte aan en laat ons weten wat uw richtlijnen en wensen zijn.
Antwoord
Een verantwoordelijke van BeTranslated zal uw aanvraag binnen de 24 uur beantwoorden (meestal binnen de 2 uur).
Deadlines
In functie van de specifieke noden van uw vertaalproject, zullen wij dan de discussies met onze professionele vertalers starten om zo de ideale beschikbare kandidaat te kiezen voor het leveren van uw vertaling voor de overeengekomen deadline.
Aflevering van de documenten
Vervolgens zullen we u de vertaalde documenten of bestanden opsturen binnen de afgesproken termijn.
Factuur
Kort nadien zullen wij u contacteren om eventuele opmerkingen of vragen in acht te nemen. Wanneer u tevreden bent, sturen wij u de factuur op.