Professioneel vertaalbureau

BeTranslated

Ons vertaalbureau beschikt over een ruim netwerk van professionele vertalers waarmee we voldoen aan de zakelijke behoeften van grote ondernemingen, KMO’s, NGO’s, en andere instellingen. We zijn gespecialiseerd in het vertalen van Europese en Aziatische talen.

Snel, professioneel en nauwkeurig. Met BeTranslated ligt de wereld aan uw voeten!

Vertaling van uw website

De huidige revolutie in social media en digitale marketing zorgt voor een toenemende behoefte aan snelle vertaaldiensten tegen scherpe prijzen. Zo kan men snel inhoud produceren dat bestemd is voor een Europese en zelfs een wereldwijde doelgroep. Digitale inhoud zoals mailinglists, blogposts, en posts op social media vergen een snelle doorlooptijd. Werken met SEO-bewuste vertaalexperts kan je daarom veel tijd besparen. Lees meer over onze vertaaldiensten en ontdek hoe wij u kunnen helpen om uw deadlines te behalen.

contenu web 1
commerciale 1

Vertalen van zakelijke documenten

U kan ons met een gerust hart vertrouwen met de vertaling van uw zakelijke documenten naar de gewenste Europese taal zoals Engels, Nederlands, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, enz.

U kan rekenen op snel antwoord met respect voor uw deadlines. We verzekeren dat uw vertaalwerk steeds van hoge kwaliteit is en tegen scherpe, aantrekkelijke tarieven. Dankzij een uitgebreid globaal netwerk, kunnen wij buiten de officiële landstalen, ook vertalen naar eender welke andere taal die u nodig hebt.

De kernwaarden van ons vertaalbureau

communication 1

Professionaliteit

Al onze vertalers en projectmanagers zijn bekwame professionals. Ze hebben hebben minimaal tien jaar ervaring in de vertaalsector en beschikken over de vereiste kwalificaties.

echeances 1

Snel antwoord

BeTranslated garandeert u een snelle reactie op uw verzoeken en vragen. Zodra al uw wensen duidelijk zijn, gaat ons ervaren team aan de slag met de vertaling van uw documenten.

reponses 1

Flexibiliteit

Onze freelancers zijn verspreid over vele landen en meerdere tijdzones. Daarom kunnen we grote vertaalprojecten vertalen in teamverband en op een doeltreffende manier de klok rond werken.

tarifs 1

Klanttevredenheid

We werken zowel voor KMO’s als voor grote multinationals, zowel in België als in de rest van de wereld. Bezoek onze pagina met referenties voor meer informatie.

B2B vertaalbureau

Tevreden klanten!

BeTranslated werkt met klanten in uiteenlopende sectoren, zoals financiën, recht, techniek, IT, toerisme en geneeskunde. Hier ziet u een kleine greep uit ons klantenbestand.

wallonia

AWEX helpt Waalse bedrijven die hun producten of diensten willen exporteren, onder meer door de financiering van hun vertalingen in vreemde talen....

arrowelectronics

Arrow Electronics, met hoofdkantoor in de Verenigde Staten, is een wereldwijde distributeur van halfgeleiders, passieve en elektromechanische...

idtech

IDtech is een Belgische onderneming, gevestigd in de provincie Namen, die innoverende en op maat gemaakte oplossingen ontwikkelt en commercialiseert...

computacenter

Gebaseerd op het SMAC model, biedt Computacenter haar klanten oplossingen voor elke behoefte: high-performance en veilige netwerken...

vinci

De activiteiten van VINCI zijn gebaseerd op vier hoofdactiviteiten: VINCI Concessions, Eurovia, VINCI Construction en VINCI Energies.

tms

TMS is een Frans bedrijf, gespecialiseerd in het schrijven en op de markt brengen van opleidingshandboeken voor toekomstige vliegtuig- en helikopterpiloten...

Vakgebieden en specialisaties

BeTranslated garandeert kwaliteitsvolle vertalingen door onze ervaren vertalers, op elk gebied.

Business

Business

Website 1

Websites

Marketing 1

Marketing

Tourism

Toerisme

finance

Financieel

IT

IT

Technical 1

Technisch

Legal

Juridisch

Heeft u vragen?

Onze projectmanagers staan tot uw beschikking. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een gratis offerte.

Onze professionele vertalers

jean francois

Jean-François

stephanie

Stephanie

frederic

Frederic

karl

Karl