Professioneel vertaalbureau

BeTranslated

Ons vertaalbureau beschikt over een flexibel netwerk van vertaalprofessionals waarmee we voldoen aan de zakelijke behoeften van grote ondernemingen, middelgrote en kleine bedrijven, NGO´s, en andere instellingen. We zijn gespecialiseerd in een breed scala aan Europese en Aziatische talen.

Snel, professioneel en nauwkeurig. Met BeTranslated ligt de wereld aan uw voeten!

Vertaling van uw website

De huidige revolutie in social media en digitale marketing zorgt voor een toenemende behoefte aan snelle vertaaldiensten tegen scherpe prijzen, zodat men snel inhoud kan produceren, bestemd voor een Europees en zelfs wereldwijd doelpubliek. Digitale inhoud zoals mailinglists, blogposts, en posts op social media vergen een snelle doorlooptijd en het werken met SEO-bewuste vertaalexperten. Lees meer over onze vertaaldiensten en ontdek hoe wij u kunnen helpen om uw deadlines te behalen.

Vertalen van zakelijke documenten

Vertrouw ons met een gerust hart de vertaling toe van uw zakelijke documenten naar de gewenste Europese doeltalen (Engels, Nederlands, Frans, Duits, Spaans, Italiaans,…). U krijgt van ons een snelle respons en respecteren uw deadlines. We verzekeren u vertaalwerk van hoge kwaliteit tegen scherpe en aantrekkelijke tarieven. Bovenop de officiële talen in België (Nederlands, Frans en Duits), weten we dankzij ons uitgebreid wereldwijd netwerk raad met vertalingen naar andere vreemde talen van en naar het Engels, het Frans en het Nederlands.

De kernwaarden van ons vertaalbureau

Professionaliteit

Al onze vertalers en projectmanagers zijn bekwame professionals. Ze hebben hebben minimaal tien jaar ervaring in de vertaalsector en beschikken over de vereiste kwalificaties.

Snelle respons

BeTranslated garandeert u een snelle reactie op uw verzoeken en vragen. Zodra al uw wensen duidelijk zijn, gaat ons ervaren team aan de slag met de vertaling van uw documenten.

Flexibiliteit

Omdat onze freelancers gehuisvest zijn in vele landen en meerdere tijdszones, kunnen we grote vertaalprojecten vertalen door in teamverband en op doeltreffende wijze de klok rond te werken.

Klanttevredenheid

We werken zowel voor het mkb als voor grote multinationals, zowel in België als in de rest van de wereld. Bezoek onze pagina met referenties voor meer informatie.

B2B vertaalbureau

Tevreden klanten!

BeTranslated werkt met klanten in uiteenlopende sectoren, zoals financiën, recht, techniek, IT, toerisme en geneeskunde. Hier ziet u een kleine greep uit ons klantenbestand.

AWEX helpt Waalse bedrijven die hun producten of diensten willen exporteren, onder meer door de financiering van hun vertalingen in vreemde talen....

Arrow Electronics, met hoofdkantoor in de Verenigde Staten, is een wereldwijde distributeur van halfgeleiders, passieve en elektromechanische...

IDtech is een Belgische onderneming, gevestigd in de provincie Namen, die innoverende en op maat gemaakte oplossingen ontwikkelt en commercialiseert...

Gebaseerd op het SMAC model, biedt Computacenter haar klanten oplossingen voor elke behoefte: high-performance en veilige netwerken...

De activiteiten van VINCI zijn gebaseerd op vier hoofdactiviteiten: VINCI Concessions, Eurovia, VINCI Construction en VINCI Energies.

TMS is een Frans bedrijf, gespecialiseerd in het schrijven en op de markt brengen van opleidingshandboeken voor toekomstige vliegtuig- en helikopterpiloten...

Vakgebieden en specialisaties

BeTranslated garandeert kwaliteitsvertalingen door onze ervaren vertalers, op elk gebied.

Business

Websites

Marketing

Toerisme

Financieel

IT

Technisch

Juridisch

Heeft u vragen?

Onze projectmanagers staan tot uw beschikking. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een gratis offerte.

Onze professionele vertalers

Jean-François

Stephanie

Frederic

Karl