skip to Main Content
vertaalbureau

Vertaalbureau BeTranslated

Ons netwerk van vertalers functioneert precies zoals een vertaalbureau, conform de professionele noden van ondernemingen, openbare diensten, NGO, kleine en middelgrote ondernemingen. We zijn gespecialiseerd in vertalingen van en naar het Engels, Nederlands, Frans, Duits, Spaans, Italiaans en de meeste Europese en Aziatische talen.

VERTALEN VAN BUSINESS DOCUMENTEN

Vertrouw ons met een gerust hart de vertaling toe van uw business documenten naar de gewenste Europese doeltalen (Engels, Nederlands, Frans, Duits, Spaans, Italiaans,…). We houden eraan om altijd snel te antwoorden, conform uw deadlines. We verzekeren u vertaalwerk van hoge kwaliteit tegen scherpe en aantrekkelijke tarieven.

Bovenop de officiële talen in België (Nederlands, Frans en Duits), weten we dankzij ons uitgebreid wereldwijd netwerk ongetwijfeld raad met vertalingen naar andere vreemde talen van en naar het Engels, het Frans en het Nederlands.

VERTALEN VAN WEB INHOUD

De huidige revolutie in de sociale media en de digitale marketing zorgt voor een toenemende behoefte aan snelle vertaaldiensten aan scherpe prijzen, zodat men snel inhoud kan produceren, bestemd voor een Europees en zelfs wereldwijd doelpubliek. Digitale inhoud zoals mailing- lijsten, blog posts, en posts op sociale media vergen een snelle doorlooptijd en het werken met SEO-bewuste vertaalexperten.

Lees meer over onze vertaaldiensten en ontdek hoe wij u kunnen helpen om uw deadlines te behalen.

Onze bedrijfswaarden

Open communicatie

Nadat u ons contacteert, analyseren wij uw tekst en uw vragen, zodat we u een gedetailleerde offerte kunnen voorleggen voor uw project.

Gewaarborgde deadlines

We verzekeren u dat we uw deadline zullen respecteren— op voorwaarde uiteraard dat u met ons blijft communiceren over het project en bv. de project details niet al te ingrijpend wijzigen.

Tijdige antwoorden op uw vragen

Snel antwoorden is een erezaak voor ons en doorgaans krijgt u binnen de volgende uren een antwoord, doch onze reactie op uw vraag zal nooit langer dan 24u op zich laten wachten.

Betaalbare tarieven

De prijs van de vertalingen gebeurt op basis van het aantal woorden. Ook al beloven wij niet de laagste prijs op de markt, toch bieden wij een aantal kortingen aan die de prijs verlagen, zonder in te boeten aan de hoge kwaliteit waarvoor we borg staan.

Domeinen van expertise & sectoren voor wie we werken

IT

Wij hebben een lange ervaring in het vertalen van software strings, HTML-pagina’s, hulpbestanden, interfaces, IT-oplossingen, netwerken, gebruikershandleidingen, technische documentatie, technische handboeken, handleidingen met instructies, data sheet, productinformatie, veiligheidsvoorschriften, trainingsdocumenten, vertalingen van Apps, software documentatie, software handboeken, online games, enz.

Marketing, reizen & toerisme

We vertalen presentaties, persberichten, catalogi, teksten over marktonderzoek, presentaties van productlanceringen, onderzoeken, websites, multimedia presentaties, advertising en promotie- materiaal, productverpakkingen, media kits, reiswijzers en reisgidsen, websites over reizen en toerisme, brochures en flyers, gidsen voor musea en tentoonstellingen.

Business & Economie

Wij bieden u onze expertise aan in het vertalen van aanbestedingen, offertes, internationale ontwikkelingshulp, commerciële documenten, bedrijfscorrespondentie, professionele artikels, documentatie, contracten, rapporten, balansen, protocols, patentspecificaties, jaarverslagen en kwartaalrapporten, rapporten van duurzaam ondernemen, boekhoudkundige rapporten en verklaringen, informatie voor investeerders, enz.

Industrie & Bouw

Wij zijn ervaren vertalers van milieurapporten, technische handleidingen, consultancy aan klanten, burgerlijke bouwkunde en planning, design, contracten, offertes, aanbestedingen, project-beschrijvingen, technische documentatie, technische handboeken, handleidingen met instructies, data sheet, productinformatie, veiligheidshandleidingen, training documenten, etc.

Onze professionele vertalers

Stephanie

Stephanie is opgegroeid in West-Vlaanderen, daar waar Frankrijk, Wallonië en Vlaanderen elkaar omarmen en aanvullen. In 2000 studeerde ze af als Licentiaat Vertaler aan het Hoger Instituut voor Vertalers en…

Veronique

Veronique is geboren in het West-Vlaamse Kortrijk. In 2004 studeerde ze af aan de Hogeschool Gent als licentiaat vertaler. Na een korte werkervaring als vertaler in loondienst besloot Veronique in…

Frederic

Afkomstig uit het Zuid-Franse Perpignan, heeft Frédéric zowel de Franse als de Argentijnse nationaliteit. Na zijn studies van industrieel ingenieur, werkte hij gedurende 10 jaar als system engineer in verschillende…

Bedrijven die kiezen voor vertaalbureau BeTranslated

Noosphere is een snel groeiend, jong en dynamisch reclamebedrijf! Noosphere werkt voor prestigieuze namen zoals Audi, Delhaize, Mr. Bricolage, Ici Paris XL of Porsche en ze kunnen terecht fier zijn op hun klantenportfolio.…read more
Aspen Aerogels is een van de belangrijkste Amerikaanse bedrijven die hoog-performante aerogel isolatie ontwerpt, produceert en verkoopt. Men gebruikt dit product vooral in grootschalige energie-infrastructuren.…read more
Galerie Hervé Lancelin is een kunstgalerij in het Groothertogdom Luxemburg opgericht door Hervé Lancelin in 2014. Hij is al bijna 30 gepassioneerd door kunst en hij is een van de belangrijkste hedendaagse kunstverzamelaars in Europa.…read more
Wij leveren vertaalwerk aan de Wonderbox kantoren in België, Frankrijk, Zwitserland, Spanje en Italië, meestal van het Frans naar het Nederlands, Spaans, Duits en Italiaans, doch ook van het Spaans naar het Frans en Nederlands en van het Italiaans naar het Frans. We doen ook proefleeswerk voor deze klant, in alle mogelijke voormelde taalcombinaties.…read more
Vanksen is een communicatiebedrijf dat opdrachten uitvoert voor beroemde merken. Ze bieden aan deze merken hun globale en geïntegreerde oplossingen aan, alsook hun bijkomstige expertise in consultancy , strategie, aantrekken van verkeer, e-CRM en sociale CRM, en nog veel meer.…read more
Groupe Eurotunnel SE heeft het beheer over de Kanaaltunnel tussen Groot-Brittannië en Frankrijk, inclusief de shuttledienst voor voertuigen, en het haalt ook inkomsten uit andere treinen (DB Schenker vrachtvervoer en Eurostar voor passagiers) doorheen de tunnel.…read more

GRATIS OFFERTE!

Contact Us Home NL

Onze prijzen worden bepaald door verschillende factoren: gevraagde leveringstermijn, volume, gaat het om een eenmalige vraag of een doorlopende opdracht waarvoor we voor u een vertaalgeheugen kunnen aanleggen, enz.
We verzekeren dat we uw deadline zullen respecteren, op voorwaarde dat de communicatielijnen tussen ons open blijven.
We nodigen u uit tot het invullen van dit formulier of ons een verzoek toe te sturen tot het bezorgen van een gedetailleerde prijsofferte, samen met de specifieke vereisten en noden van uw project.

Email
Email bevestiging

Projectbeschrijving

Maximum upload size: 134.22MB
Maximum upload size: 134.22MB

Sending
Back To Top