skip to Main Content
Vertaling tarieven

Hoeveel kost een vertaling? Hoeveel is een vertaling u waard?

Vertaalbureau BeTranslated hanteert correcte tarieven op basis van het aantal te vertalen woorden (wat we beschrijven als de “brontekst”), de snelheid waarmee dit moet gebeuren, de vereiste expertise en de periode.

Onze tarieven per woord variëren van €0.10 tot €0.16, doch voor de meeste projecten geldt het tarief van € 0.12 voor opdrachten van meer dan 2000 woorden.

Hoewel u goedkopere tarieven zult vinden op de markt, positioneren wij ons vooral naar kwaliteit en vertrouwen we samen met onze trouwe klanten op onze keuze om te werken met doorwinterde vertalers wat onze beste garantie is op een hoogwaardig resultaat.

Om u een betrouwbare en correcte prijsofferte te kunnen geven, verzoeken we u om ons zo veel mogelijk informatie te bezorgen betreffende uw eisen verbonden aan deze opdracht (deadline, brontaal en doeltalen, het formaat van de documenten en uiteraard ook de te vertalen teksten).

De kost van een vertaling hangt af van verschillende factoren, zoals de lengte van de te vertalen tekst in aantal woorden, de taalcombinaties die u vraagt en de gevraagde leveringsdatum.

Naast deze drie variabele factoren, kan de prijs ook aanzienlijk verschillen op basis van het betrokken vakdomein en expertise. Hoe meer gespecialiseerd en vaktechnisch de terminologie in een vertaling, des te hoger het vertaaltarief.  Zo zal bijvoorbeeld de vertaling van een artikel over de werking van kernreactoren, meer kosten dan een artikel over het beste restaurant van Brussel.

Betalingen

Onze betalingstermijn bedraagt 30 dagen. Onze standaard betaalwijze is overschrijven via bankrekening. De tarieven die we u voorstellen werden berekend op basis van deze werkwijze.

U kunt ook rechtstreeks betalen via Wire TransferPayPal of Skrill.

Back To Top