Vertaaltarieven

Wat zijn de vertaaltarieven? Hoeveel is een vertaling waard?

Heeft u een vertaling nodig? Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan.

R

Kwaliteitsvertalingen tegen een concurrerende prijs

We werken met ervaren vertalers en bieden u vertalingen van hoge kwaliteit tegen concurrerende tarieven. Om u een duidelijke en precieze offerte te kunnen geven, verzoeken wij u ons zo gedetailleerd mogelijk te informeren over uw behoeften: levertermijnen, bron- en doeltalen, documentformaat en natuurlijk de te vertalen tekst.

Gespecialiseerde vertalingen: aangepaste tarieven

Verder kan de prijs ook aanzienlijk verschillen op basis van het betrokken vakdomein en expertise. Hoe meer gespecialiseerd en vaktechnisch de terminologie in een vertaling, des te hoger het vertaaltarief. Zo zal bijvoorbeeld de vertaling van een artikel over de werking van kernreactoren, meer kosten dan een artikel over het beste restaurant van Brussel.

Variatie in tarieven voor vertalingen

Vertaalbureau BeTranslated hanteert correcte tarieven op basis van het aantal te vertalen woorden (wat we beschrijven als de “brontekst”), de snelheid waarmee dit moet gebeuren, de vereiste expertise en de periode.

Z

De lengte van de te vertalen tekst

Z

De talencombinatie

Z

De taalcombinaties

Z

De leveringstermijn

Onze tarieven per woord variëren van €0.10 tot €0.16, doch voor de meeste projecten geldt het tarief van €0.12 voor opdrachten van meer dan 2000 woorden.

Betalingen

Onze betalingstermijn bedraagt 30 dagen. Onze standaard betaalwijze is overschrijven via bankrekening. U kunt ook rechtstreeks betalen via Wise, Payoneer of PayPal.

Heeft u vragen?

Onze projectmanagers staan tot uw beschikking. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een gratis offerte.

Vakgebieden en specialisaties

BeTranslated garandeert kwaliteitsvolle vertalingen door onze ervaren vertalers, op elk gebied.

Business

Business

Website 1

Websites

Marketing 1

Marketing

Tourism

Toerisme

finance

Financieel

IT

IT

Technical 1

Technisch

Legal

Juridisch