Vertaaltarieven

Hoeveel kost een vertaling? 

Bij BeTranslated werken we met een prijs die gebaseerd is op het aantal woorden van het vertaalproject.
Onze tarieven per woord variëren van 10 tot 16 cent. Voor de meeste projecten geldt het tarief van 12 cent per woord voor opdrachten van meer dan 2000 woorden.

De totaalprijs van een vertaling hangt ook af van de doeltaal, deadline en de vereiste expertise. Als het over een eenmalig project gaat dat minder dan 50 euro bedraagt, rekenen we administratiekosten aan van 50 euro. Indien u in de toekomst meerdere vertalingen wenst, worden die administratiekosten niet aangerekend en krijgt u maandelijks een factuur.

Vraagt u zich af wat de prijs is van uw specifieke vertaling? Vraag dan hier een gratis en vrijblijvende offerte aan.

R

Kwaliteitsvertalingen tegen een concurrerende prijs

We werken met ervaren vertalers en bieden u vertalingen van hoge kwaliteit tegen concurrerende tarieven. Om u een duidelijke en precieze offerte te kunnen geven, verzoeken wij u ons zo gedetailleerd mogelijk te informeren over uw behoeften: levertermijnen, bron- en doeltalen, documentformaat en natuurlijk de te vertalen tekst.

Gespecialiseerde vertalingen: aangepaste tarieven

Verder kan de prijs ook aanzienlijk verschillen op basis van het betrokken vakdomein en expertise. Hoe meer gespecialiseerd en vaktechnisch de terminologie in een vertaling, hoe hoger het vertaaltarief. Zo zal bijvoorbeeld de vertaling van een artikel over de werking van kernreactoren meer kosten dan een artikel over het beste restaurant van Brussel.

Vertaaltarieven variëren 

Vertaalbureau BeTranslated hanteert correcte tarieven op basis van het aantal te vertalen woorden (de “brontekst”), de snelheid waarmee die vertaling moet gebeuren, de vereiste expertise en de periode.

Z

De lengte van de te vertalen tekst

Z

De talencombinatie

Z

De expertise

Z

De leveringstermijn

Betalingen

Onze betalingstermijn bedraagt 30 dagen. Onze standaard betaalwijze is betaling via overschrijving. U kunt ook rechtstreeks betalen via Wise, Payoneer of PayPal.

Heeft u vragen?

Onze projectmanagers staan tot uw beschikking. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een gratis offerte.

Vakgebieden en specialisaties

BeTranslated garandeert kwaliteitsvolle vertalingen door onze ervaren vertalers op elk vakgebied.

Business

Business

Website 1

Websites

Marketing 1

Marketing

Tourism

Toerisme

finance

Financieel

IT

IT

Technical 1

Technisch

Legal

Juridisch