Offerte

Gratis en vrijblijvende offerte aanvragen

U kunt uw vertaalproject beschrijven met behulp van ons formulier. Vermeld uw deadlines en wensen, zoals het op de markt brengen van nieuwe producten, een reclamecampagne of een nieuwe website.

BeTranslated vertaalt geen officiële documenten die moeten worden beëdigd door het gerecht zoals huwelijksaktes, attesten van echtscheiding of overlijden, wettelijke attesten of rijbewijzen.

Onze prijzen worden bepaald door verschillende factoren: de gevraagde leveringstermijn, volume, gaat het om een eenmalige vraag of een doorlopende opdracht waarvoor we voor u een vertaalgeheugen kunnen aanleggen, enz. We respecteren altijd uw deadline, op voorwaarde dat u beschikbaar bent voor vragen. Vul het formulier in of stuur ons een verzoek voor een gedetailleerde prijsofferte.

Contact Us Home NL
E-mail
E-mail bevestiging

Projectbeschrijving

Maximum upload size: 50MB

Sending

Onze prijzen worden bepaald door verschillende factoren: gevraagde leveringstermijn, volume, gaat het om een eenmalige vraag of een doorlopende opdracht waarvoor we voor u een vertaalgeheugen kunnen aanleggen, enz.
We verzekeren dat we uw deadline zullen respecteren, op voorwaarde dat de communicatie tussen ons goed verloopt.
Vul ons formulier in of stuur ons een verzoek over het bezorgen van een gedetailleerde prijsofferte, samen met de specifieke vereisten en noden van uw project.