Meertalig vertaalbureau

BeTranslated biedt vertalingen aan in verschillende talen

U hoeft u geen zorgen meer te maken over de aanpak van uw meertalig vertaalproject. We werken wereldwijd met professionele vertalers, die vertalen naar hun moedertaal. Hierdoor kunnen onze projectmanagers al uw vragen beantwoorden. Als u een groot vertaalproject nodig hebt naar het Nederlands, Frans, Engels of andere talen, zullen onze projectmanagers de geschikte vertalers voor u uitzoeken, die op hetzelfde moment aan uw vertaling werken in elke taal. Ze zullen betrokken zijn bij elke stap in het vertaalproces. Het enige dat u moet doen, is contact opnemen met onze projectmanager. Laat ons weten wat uw specifieke behoeften zijn en wij vinden de perfecte oplossing voor u.
Meertalige vertalingen

Welke talencombinatie heeft u nodig voor uw vertaling?

w

Talencombinaties van Europese talen

Europa ligt ons nauw aan het hart en we zijn trots op onze jarenlange ervaring met het vertalen van documenten, websites en marketingmateriaal voor alle grote Europese markten. Wat je vakgebied ook is, van engineering tot film, recht tot toerisme, we bieden lokalisatie aan om aan uw behoeften en budget te voldoen. We zijn gespecialiseerd in B2B-vertalingen van en naar het Nederlands, Frans, Engels, Spaans, Duits, Italiaans, Zweeds, Deens, Noors en meer! Kom erachter hoe wij uw inhoud kunnen vertalen!

Vertaaldiensten in talen uit Europa en het Midden-Oosten

We zijn trots dat we internationaal te werk gaan en we blijven onze aangeboden talen uitbreiden, met nu nog meer talen om aan al uw vertaalbehoeften te voldoen. We kunnen rekenen op ons team van bekwame freelance vertalers die vertaaldiensten leveren van en naar het Nederlands, Frans, Engels en andere Europese talen. De Noord- en Oost-Europese markten alsook de markten in het Midden-Oosten zijn heel belangrijk, en wij bieden dan ook vertaaldiensten aan in het Russisch of Arabisch.

Meertalige vertalingen en lokalisatie voor al uw behoeften

Grote meertalige vertaalprojecten

Een uitdaging schrikt onze toegewijde projectmanagers zeker niet af, en we krijgen vaak projecten in 25 talen! We behandelen uw project van a tot z en we kiezen de geschikte vertalers voor het vakgebied en de talencombinatie. We behouden een vlotte communicatie met onze klanten gedurende het project om u de beste service te kunnen bieden. Als u met online vertaalbureaus in zee gaat, bespaart u dat tijd en geld. U stuurt uw documenten door en wij zorgen voor de rest. Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan!

Een team van native en professionele vertalers

We vertalen voor verschillende vakgebieden, zoals marketing, bouw, agricultuur, logistiek en recht. Onze professionele vertalers zijn gespecialiseerd in minstens één van die vakgebieden. Ze leveren een betrouwbare vertaling in uw doeltaal, hetzij het Nederlands, het Frans, het Engels, enz. Als u kiest voor een samenwerking met een professioneel vertaalbureau, opent dat nieuwe deuren voor uw bedrijf en zorgt dat voor een uitstekende internationale reputatie. Contacteer het team van BeTranslated om meer te weten te komen over onze tarieven en vertaaldiensten!
Professionele vertalers

Vakgebieden en specialisaties

BeTranslated garandeert kwaliteitsvolle vertalingen door onze ervaren vertalers op elk vakgebied.

Business

Business

Website 1

Websites

Marketing 1

Marketing

Tourism

Toerisme

finance

Financieel

IT

IT

Technical 1

Technisch

Legal

Juridisch

Contacteer ons

Neem contact op voor een gratis offerte!

Telefoon
Locatie

Rue de la Mutualité 106, 4030 Liège, Belgique

Onze werkwijze voor een vertaalopdracht

Aanvraag
U vraagt ons een gratis offerte aan en laat ons weten wat uw richtlijnen en wensen zijn.
Antwoord
Een verantwoordelijke van BeTranslated zal uw aanvraag binnen de 24 uur beantwoorden (meestal binnen de 2 uur).
Deadlines
In functie van de specifieke noden van uw vertaalproject, zullen wij dan de discussies met onze professionele vertalers starten om zo de ideale beschikbare kandidaat te kiezen voor het leveren van uw vertaling voor de overeengekomen deadline.
Aflevering van de documenten
Vervolgens zullen we u de vertaalde documenten of bestanden opsturen binnen de afgesproken termijn.
Factuur
Kort nadien zullen wij u contacteren om eventuele opmerkingen of vragen in acht te nemen. Wanneer u tevreden bent, sturen wij u de factuur op.