skip to Main Content
Financielen vertalingen

Commercieel vertaalwerk door professionals die zich toeleggen op business klanten

In een land als België, waar internationale handel zeer belangrijk is, is het van vitaal belang te kunnen communiceren in meerdere talen.

De BeTranslated vertaaldiensten kunnen bedrijven helpen in alle aspecten van meertalige communicatie.

Professionele vertalingen naar alle courante Europese talen (Nederlands, Engels, Frans, Duits, …)

Het kunnen aanbieden van uw web pagina’s in meerdere talen biedt ontegensprekelijk voordelen wanneer het gaat over het innemen van nieuwe markten en het communiceren met uw handelspartners en leveranciers.

Indien u op zoek bent naar een partner voor uw commerciële vertalingen in de meeste belangrijkste Europese en Aziatische talen, dan is vertaalbureau BeTranslated ongetwijfeld uw partner.

Onze toegewijde project managers voor commerciële vertalingen, zullen met u samenwerken met het oog op het behalen van uw deadlines en het respecteren van uw budget.

Vertaalwerk voor al uw commerciële activiteiten

BeTranslated krijgt regelmatig projecten toegewezen die een brede waaier aan zakelijke documenten bevatten. In opdracht van veeleisende professionele klanten, werken onze project managers en vertalers op documenten zoals:

  • contracten
  • websites en web pagina’s
  • interne en externe communicatie, correspondentie, persberichten
  • brochures en advertenties
  • offertes en aanbestedingen
  • reglementen, statuten, HR-documenten, training kits
  • jaarverslagen
  • business en ontwikkelingsplannen

Vertalingen op maat van uw commerciële noden

Uw website en al uw zakelijke documenten moeten beschikbaar zijn in de talen die men gebruikt op uw doelmarkten. Het vertalen van uw website naar commercieel Engels is uiteraard een eerste belangrijke stap. Door uw informatie ook toegankelijk maken in het Duits of Nederlands, kunt u echter nog meer klanten bereiken.

Beroep doen op een vertaalbureau voor het vertalen van uw professionele en commerciële documenten of van de inhoud van uw website is een investering die resultaten zal opleveren op korte, middellange en lange termijn.

Commerciële vertalingen van hoge kwaliteit

Hoe vaak ergert u zich niet aan slecht vertaalde websites of marketing- en commerciële documenten? Communicatie tussen internationale ondernemingen moet het werk zijn van gekwalificeerde vertalers met een grondige kennis van de markten waarop u zich toespitst.

Het veroveren van nieuwe markten en het vergroten van uw inkomsten ligt in uw handen — en wij reiken u de instrumenten aan om dit waar te maken!

Vertrouw ons uw vertaalwerk toe zodat u zich onbekommerd kunt toespitsen op uw kernactiviteiten. Vertalen is ons beroep en passie, en onze professionele vertalers zullen al het mogelijke doen om u te helpen in het bereiken van uw doelstellingen.

Contacteer ons voor commerciële vertaaldiensten en wij zorgen voor al uw projecten naar het Nederlands, Engels, Frans, Duits, alsook naar vele andere talen.

Back To Top