skip to Main Content

Arrow Electronics is een allround leverancier van producten, diensten en oplossingen voor industriële en commerciële gebruikers van elektronische componenten en IT-oplossingen op maat van ondernemingen. Arrow organiseert zich als een partner-leverancier voor meer dan 100.000 producenten van originele onderdelen en commerciële klanten via een globaal netwerk van meer dan 460 locaties in 56 landen.

Als gespecialiseerd retailer slaagt Arrow er in om de unieke leverancier te zijn van alles wat een bedrijf nodig heeft, gaande van elektronische componenten tot een volledige technische toepassing. Arrow Electronics levert een ruime waaier aan producten en fungeert als een one-stop shop voor de allerlaatste technologieën.

BeTranslated vertaalde al tal van documenten (commerciële presentaties, training documenten, technische teksten, perscommuniqués) naar het Frans, Engels, Duits, Italiaans, Spaans, Traditioneel en Vereenvoudigd Chinees, Japans en Koreaans in opdracht van deze industriële reus sinds 2008.

Back To Top