skip to Main Content

Veronique is geboren in het West-Vlaamse Kortrijk. In 2004 studeerde ze af aan de Hogeschool Gent als licentiaat vertaler. Na een korte werkervaring als vertaler in loondienst besloot Veronique in 2006 als freelancer een carrière uit te bouwen.  Met een waaier aan ervaring op meerdere vakgebieden (juridisch, commercieel, technisch,…) biedt Veronique kwaliteitsvolle vertalingen met het grootste respect voor de wensen van de klant. Ze vertaalt vanuit het Frans, Engels en het Spaans naar het Nederlands.

Met een waaier aan ervaring op meerdere vakgebieden (juridisch, commercieel, technisch,…) biedt Veronique kwaliteitsvolle vertalingen met het grootste respect voor de wensen van de klant. Ze vertaalt vanuit het Frans, Engels en het Spaans naar het Nederlands. Veronique woont en werkt in het heuvelachtige Erpe-Mere in Oost-Vlaanderen.  Naast de liefdevolle zorgen voor haar gezin heeft ze ook nog een passie voor honden (ze heeft zelf drie grote honden), en recentelijk heeft ze het pianospelen,  een lang vervlogen hobby, weer met volle energie hervat.

Naast de liefdevolle zorgen voor haar gezin heeft ze ook nog een passie voor honden (ze heeft zelf drie grote honden), en recentelijk heeft ze het pianospelen,  een lang vervlogen hobby, weer met volle energie hervat.

Back To Top