Wie zijn onze klanten?

Onze klanten zijn hoofdzakelijk bedrijven die ons met een specifiek eisenpakket contacteren. Dit zijn meestal mensen of bedrijven die weten dat tijd geld is, en ze zullen dus niet tevreden zijn met een ‘ongeveer’ vertaling en daar zeker geen exorbitant hoge prijs voor willen betalen.

Omdat we zelf ook onafhankelijk zijn, weten we maar al te goed dat de zakenwereld snelle en accurate antwoorden nodig heeft op vragen. We zijn er dan ook trots op dat we altijd een zo snel en nauwkeurig mogelijk antwoord aan onze klanten bieden.

De voordelen van werken met onafhankelijke vertalers op een rijtje: geen dure tussenpersonen, permanente beschikbaarheid, een persoonlijk contact en, niet te vergeten, een flexibiliteits- en responseniveau waar geen andere agentuur aan kan tippen.

Hier ziet u een kleine greep uit ons klantenbestand. De klanten hebben toestemming gegeven hun namen te vermelden. We werken ook nog voor talrijke klanten die hier liever niet vermeld staan.

Marketing & Events

Noosphere

Noosphere

Noosphere is een snel groeiend, jong en dynamisch reclamebedrijf! Noosphere werkt voor prestigieuze namen zoals Audi, Delhaize, Mr. Bricolage, Ici Paris XL of Porsche en ze kunnen terecht fier zijn op hun klantenportfolio.
Galerie Hervé Lancelin

Galerie Hervé Lancelin

Galerie Hervé Lancelin is een kunstgalerij in het Groothertogdom Luxemburg opgericht door Hervé Lancelin in 2014. Hij is al bijna 30 gepassioneerd door kunst en hij is een van de belangrijkste hedendaagse kunstverzamelaars in Europa.
Vanksen

Vanksen

Vanksen is een communicatiebedrijf dat opdrachten uitvoert voor beroemde merken. Ze bieden aan deze merken hun globale en geïntegreerde oplossingen aan, alsook hun bijkomstige expertise in consultancy , strategie, aantrekken van verkeer, e-CRM en sociale CRM, en nog veel meer.

Business & Economie

Awex BEP

Awex BEP

AWEX is het Agentschap voor Export en Buitenlandse Investeringen voor het Waalse Gewest in België. Dit departement is verantwoordelijk voor de promotie van buitenlandse handel en voor het verwelkomen van buitenlandse investeerders.

Engineering

Aspen Aerogels

Aspen Aerogels

Aspen Aerogels is een van de belangrijkste Amerikaanse bedrijven die hoog-performante aerogel isolatie ontwerpt, produceert en verkoopt. Men gebruikt dit product vooral in grootschalige energie-infrastructuren.
TMS – Training Media System

TMS – Training Media System

TMS is een Frans bedrijf gespecialiseerd in het schrijven en verkopen van training kits voor toekomstige piloten van vliegtuigen en helicopters. De CEO van TMS contacteerde BeTranslated in 2015, omdat hij een aantal van zijn training kits vertaald wilde van het Frans naar het Engels met de bedoeling om deze te kunnen verkopen aan een Engelstalig doelpubliek.

IT & High Tech

InterSystems

InterSystems

InterSystems is een wereldspeler in het domein van het ontwerpen van geavanceerde technologie voor het beheer, het connecteren en de analyse van data. Hun systeem maakt het voor klanten mogelijk om te innoveren in verschillende industrieën:
IDtech

IDtech

IDtech is een Belgische onderneming, gevestigd in de mooie streek van Namen. Het ontwikkelt en verkoopt innovatieve oplossingen op maat in het domein van toegangscontrole, beheer van bezoekers, time management en beveiliging van gebouwen.
Computacenter France

Computacenter France

Computacenter stelt zijn klanten oplossingen voor op maat van elke behoefte: efficiënte en veilige netwerken, gepersonaliseerd op maat van hun mobiele noden, nieuwe LAN data centra design op maat van aangepaste topologieën.
Arrow Electronics

Arrow Electronics

Arrow Electronics is een allround leverancier van producten, diensten en oplossingen voor industriële en commerciële gebruikers van elektronische componenten en IT-oplossingen.

Reizen & Toerisme

Industrie & Bouw

Baron Groupe

Baron Groupe

Baron Groupe ontwerpt en bouwt gespecialiseerde machines en productielijnen voor goederen uit de farmaceutische, de automobiel, de luxegoederen en de aeronautische sector. Dankzij zijn baanbrekende technologieën, is Baron binnen zijn branche een wereldwijde marktleider.
Vinci Construction

Vinci Construction

VINCI is wereldwijd een van de grootste spelers in concessies en de bouwsector, met meer dan 185.000 werknemers in ongeveer 100 landen. VINCI heeft 4 grote activiteiten: VINCI Concessions, Eurovia, VINCI Construction en VINCI Energies.

%d bloggers like this: