skip to Main Content

TMS is een Frans bedrijf gespecialiseerd in het schrijven en verkopen van training kits voor toekomstige piloten van vliegtuigen en helicopters.

De CEO van TMS contacteerde BeTranslated in 2015, omdat hij een aantal van zijn training kits vertaald wilde van het Frans naar het Engels met de bedoeling om deze te kunnen verkopen aan een Engelstalig doelpubliek.

BeTranslated had al ervaring in dit vakdomein via haar klant Dassault-Falcon Jet en het had bovendien een aantal vertalers beschikbaar in dit domein. We zetten een team van gespecialiseerde vertalers op en we vertaalden ongeveer 130.000 woorden (450 pagina’s) in een zeer korte periode.

In maart 2016 lanceerden we de tweede fase van dit project, door het toevoegen van vertalingen van het Frans naar het Duits.

Naast de loutere vertaalvaardigheden vergt deze opdracht een hoog niveau van expertise in dit toch wel sterk gespecialiseerd vakdomein. We werken hiervoor samen met een groep vertalers die gefascineerd zijn door het vliegwezen en vliegtuigen en sommige zijn ook zelf piloot.

Back To Top