Vertaaldienst voor toeristische websites

mrt 7, 2023 | Toerisme, Vertaling

vertaaldienst toeristische website

Het succes van uw toeristische website heeft uw strategische keuzes bevestigd.

Om internationale klanten aan te trekken, zou het vertalen van de inhoud van uw website uw bedrijf een economische boost geven.

Daarom staat BeTranslated voor u klaar om toeristische websites te vertalen.

Vertaaldienst voor toeristische websites:

BeTranslated kan u helpen met de vertaling van alle soorten toeristische websites zoals:

  • toeristische trekpleisters
  • sport en recreatie
  • hotel en restaurant
  • vakantiehuis verhuren
  • gîte en gastenverblijf
  • online reserveringsdienst
  • toeristenbureau
  • autoverhuur
  • reisbureau
  • reisorganisatie

De voordelen van een meertalige website

Een meertalige website voegt waarde toe aan uw bedrijf. Zeg vaarwel tegen technische problemen en vertrouw op ervaren professionals die de taalkundige subtiliteiten van een taal beheersen en de integratie van vertalingen in uw website. Hierdoor zult u een breder publiek krijgen.

BeTranslated beschikt over webdesigners en vertalers die gespecialiseerd zijn in de vertaling van toeristische websites.

Het enige wat u hoeft te doen is ons uw volledige website of toegang tot de dedicated server en de grafische ontwerpbestanden te bezorgen.

Wij respecteren uiteraard de vertrouwelijkheid van uw documenten.

De gespecialiseerde vertalers van BeTranslated tillen uw inhoud onmiddellijk naar een hoger niveau. Ze vertalen uw website in verschillende talen en leveren u een kant-en-klaar vertaalde site.

E-commerce

Naast het e-commercegedeelte is de vertaling van het reserveringssysteem voor vluchten, auto’s, verblijven of hotels van essentieel belang.

Uw toekomstige klanten mogen immers niet beperkt blijven tot sprekers van uw taal. Als uw onderneming producten online te koop aanbiedt, is de vertaling van uw e-commerce website ook belangrijk om nieuwe klanten aan te trekken.

BeTranslated helpt u uw bedrijf te laten groeien door uw volledige technologieoplossing voor reserveringen en betalingen te vertalen.

Op die manier kunt u een internationaal klantenbestand opbouwen.

Een transnationale marketing

Het verzenden of downloaden van promotionele toeristische brochures, het beheer van de geautomatiseerde verzending van informatieve e-mails aan toeristen, het opzetten van een
e-mailmarketing campagne, het kiezen van trefwoorden voor verwijzingen, de vormen van marketing gericht op het promoten van uw website in het buitenland zijn talrijk en alles vereist een passende vertaling.

De vertalers van BeTranslated beschikken over zowel technologische expertise als marketingexpertise die specifiek is voor de toeristische sector.

Bovendien kennen onze vertalers ook alle geheimen van de SEO-strategie.

Vertaling van uw multimediapresentaties

Als u kiest voor een audiovisuele reclamestrategie, kan BeTranslated uw video ondertitelen en deze ondertitels ook vertalen.

Steeds meer websites gebruiken animatie- en multimediapresentaties om hun imago op te krikken.

De gespecialiseerde vertalers van BeTranslated vertalen rechtstreeks in uw multimediabestanden.

Of u nu gevestigd bent in Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt of ergens anders in België of in het buitenland, u kunt ons altijd de vertaling van uw toeristische inhoud toevertrouwen.

Die zullen onze meest ervaren vertalers vertalen naar het Engels, Nederlands, Duits, Italiaans, Spaans, Portugees, Russisch, Pools, Bulgaars, Deens, Noors, Arabisch, Hebreeuws…

Enkele voorbeelden van vertaling van websites:

  • Vertaling van de website van een Caribische luchtvaartmaatschappij in het Engels
  • Vertaling van een valet parkingwebsite in het Nederlands, Spaans, Engels en Portugees.

Heeft u vragen?

Onze projectmanagers staan tot uw beschikking. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een gratis offerte.

Zoeken