skip to Main Content
[wpml_lang_selector]
Vlaanderen en Nederland

Indien je de Franstalige markt wil bereiken, is de vertaling naar het Frans van je documenten op je website zonder meer een must. Dankzij deze stap zul je vlotter informatie kunnen uitwisselen met je gesprekspartners, wat een vlotter verloop van uw plannen alleen maar ten goede kan komen.

Vertalingen van en naar het Frans

Het vertalen van je inhoud van en naar het Frans, zal je toelaten om je activiteiten verder uit te breiden naar alle uithoeken van de wereld: van het ene land met deze taal, naar een volgende, en nog een volgende, tot wanneer je alle landen in deze taal hebt bereikt die je interesseren of waar deze taal de officiële landstaal is.

Er bestaan regionale verschillen in het Frans. Daarom is het belangrijk om weten dat enkel een professionele vertaler die deze taal als moedertaal heeft, de gave heeft om uw boodschap zo te vertalen dat er geen enkele subtiele nuance verloren hoeft te gaan. Zelfs in landen waar men meerdere talen spreekt, heb je altijd voorsprong op je concurrenten wanneer je werkt in de moedertaal van je buitenlandse contacten. Ga dus voluit voor deze nieuwe markten en vergroot je slaagkansen door te werken in hun moedertaal!

Bovenop het Frans, bieden wij ook vertaaldiensten aan naar de meest courant gebruikte talen wereldwijd: Engels, Spaans, Italiaans, Portugees, Chinees, Japans … en nog tal van andere talen.

Vertrouw uw vertaalwerk toe aan een professioneel vertaler

Bij vertaalbureau BeTranslated zorgen wij voor de vertaling van al uw projecten van en naar het Frans, en dit van A tot Z, van bij de ontvangst van uw aanvraag tot en met de levering van de vertaling. Onze project managers zijn stuk voor stuk gewezen vertalers en kennen als geen ander de fijne knepen van het vak. Zij maken er een erezaak van om telkens die vertalers te selecteren die het best zijn gekwalificeerd voor het vertalen van uw opdracht. Al onze vertalers Frans vertalen naar hun moedertaal en hebben elk hun eigen specialisatie en expertisedomein. Elk van hen kan trouwens fier terugblikken op een succesvolle professionele carrière.

Kies voor samenwerking met specialisten binnen uw vakdomein

Al onze vertalers werden zorgvuldig geselecteerd en moeten doorheen een reeks testen gaan alvorens we hen toelaten tot onze teams van experten. Ons vertaalbureau maakt er een erezaak van om uw documenten te vertalen met het vereiste professionalisme en authenticiteit. Het is om deze reden dat uw vertaalprojecten altijd en uitsluitend worden toevertrouwd aan echte specialisten die hebben bewezen dat ze op een perfecte wijze de terminologie beheersen die men hanteert binnen uw vakdomein. Wij werken dagelijks op projecten uit verschillende sectoren: toerisme, commercieel, finance, enz. U wilt een marketing vertaling van of naar het Frans of een vertaling van IT-documenten IT? U bent op het juiste adres. Vraag een gratis offerte via een eenvoudige muisklik!

Back To Top