skip to Main Content
148938

B2B-vertalingen van hoge kwaliteit

U moet documenten voor uw onderneming laten vertalen? U bent aan het juiste adres! Bij BeTranslated zijn we van mening dat onze klanten die kwaliteit mogen eisen waar hun onderneming beter van wordt. Daarom bieden wij u vertalingen aan van hoge kwaliteit die in alle gevallen het werk zijn van professionele vertalers die we voor u zorgvuldig selecteren. Binnen diezelfde visie rond kwaliteit zult u kunnen rekenen op een unieke contactpersoon die ervoor zorgt dat uw vertaalproject vlot verloopt.

Specialisten per vakdomein

De vertaalprojecten die onze klanten ons dagelijks toevertrouwen zijn verspreid over diverse domeinen. We specialiseerden ons onder meer in commerciële en marketing vertalingen, technische vertalingen, alsook in het vertalen van websites. Doorheen de tijd bouwde ons vertaalbureau een stevig netwerk uit van professionele vertalers die stuk voor stuk beschikken over een solide ervaring in hun specifieke vakdomeinen, tot grote tevredenheid van onze klanten trouwens.

Professionele vertalers

Wij maken er een erezaak van om uw projecten uitsluitend toe te vertrouwen aan professionele taalexperten die we zorgvuldig selecteerden en die een heuse expertise bijbrengen in hun respectievelijke vakgebieden en specialisaties. Omdat ze enkel mogen vertalen naar hun moedertaal, verzekeren we de perfecte beheersing van de doeltaal, verrijkt met hun doorgedreven kennis van de taal en de cultuur van het brondocument. Ons vertaalbureau werkt met andere woorden altijd en uitsluitend met de meest competente experten voor de projecten die men ons toevertrouwt. Of het nu individueel is of in teamverband, onze multidisciplinaire taalexperten stellen BeTranslated in staat om zich te positioneren onder de selecte club van meest concurrentiële en klantgerichte vertaalbureaus op de markt.

De BeTranslated-aanpak

  • Wij werken in hoofdzaak voor zakelijke en commerciële organisaties en niet zozeer voor particulieren.
  • Wij leveren kwaliteitsvertalingen door freelance professionals met expertise in de bron- en doeltalen alsook in het specifieke vakdomein of specialisatie. Onze vertalers mogen enkel naar hun moedertaal vertalen.
  • Wij passen ons aan op maat van uw vraag en wensen via een flexibele en doeltreffende dienstverlening.

Noosphere

Noosphere is een snel groeiend, jong en dynamisch reclamebedrijf! Noosphere werkt voor prestigieuze namen zoals Audi, Delhaize, Mr. Bricolage, Ici Paris XL of Porsche en ze kunnen terecht fier zijn op hun klantenportfolio.

Aspen Aerogels

Aspen Aerogels is een van de belangrijkste Amerikaanse bedrijven die hoog-performante aerogel isolatie ontwerpt, produceert en verkoopt. Men gebruikt dit product vooral in grootschalige energie-infrastructuren.

Galerie Hervé Lancelin

Galerie Hervé Lancelin is een kunstgalerij in het Groothertogdom Luxemburg opgericht door Hervé Lancelin in 2014. Hij is al bijna 30 gepassioneerd door kunst en hij is een van de belangrijkste hedendaagse kunstverzamelaars in Europa.

Wonderbox

Wij leveren vertaalwerk aan de Wonderbox kantoren in België, Frankrijk, Zwitserland, Spanje en Italië, meestal van het Frans naar het Nederlands, Spaans, Duits en Italiaans, doch ook van het Spaans naar het Frans en Nederlands en van het Italiaans naar het Frans. We doen ook proefleeswerk voor deze klant, in alle mogelijke voormelde taalcombinaties.

Vanksen

Vanksen is een communicatiebedrijf dat opdrachten uitvoert voor beroemde merken. Ze bieden aan deze merken hun globale en geïntegreerde oplossingen aan, alsook hun bijkomstige expertise in consultancy , strategie, aantrekken van verkeer, e-CRM en sociale CRM, en nog veel meer.

Eurotunnel Le Shuttle

Groupe Eurotunnel SE heeft het beheer over de Kanaaltunnel tussen Groot-Brittannië en Frankrijk, inclusief de shuttledienst voor voertuigen, en het haalt ook inkomsten uit andere treinen (DB Schenker vrachtvervoer en Eurostar voor passagiers) doorheen de tunnel.
Back To Top