skip to Main Content
[wpml_lang_selector]
services-traduction-francais-anglais-francais

Om doeltreffend de markten te bereiken waarop je de focus zet, ben je vandaag haast verplicht om je boodschap ook te vertalen. Het Engels profileert zich steeds verder als lingua franca doorheen Europa en de rest van de wereld, waardoor het vaak fungeert als het knooppunt van talencombinaties die het vaakst worden gevraagd voor vertaling. Laat je daarom omringen door de juiste partners voor je verdere ontwikkeling op internationaal niveau.

Kies resoluut voor een professioneel vertaalbureau

Ondertussen al sinds meer dan 10 jaar, werkt vertaalbureau BeTranslated op basis van een indrukwekkend netwerk van professionele vertalers die uitsluitend werken naar hun moedertaal en die hebben bewezen dat ze de oorspronkelijke taal door en door kennen. Ongeacht of je focus uitgaat naar de Engelstalige of Franstalige markten, je bent aan het juiste adres bij ons! Wij doen vertaalwerk van het Engels naar het Frans alsook van het Frans naar het Engels.

Indien Nederlands-Engels niet direct de talencombinatie zou zijn waar je naar zoekt, geen nood want onze professionele vertalers werken in de meeste wereldwijd voorkomende talen: Duits, Spaans, Italiaans, Nederlands, en tal van andere Europese en Aziatische talen.

Je vertalingen van en naar het Engels in handen van specialisten

Wanneer je met een lek in de waterleiding zit, doe je toch geen beroep op een slotenmaker? In dezelfde zin zullen wij nooit de vertaling van wetenschappelijke documenten toewijzen aan een vertaler die literatuur als specialisatie heeft. Ons vertaalbureau doet in alle gevallen beroep op de best gekwalificeerde professionals voor de vertaling van je project. We vertrouwen je vertaalopdrachten uitsluitend toe aan vertalers die hebben bewezen dat ze beschikken over een grondige ervaring in het betrokken vakdomein en die door ons zorgvuldig werden geselecteerd in functie van hun opleiding en ervaring.

Dankzij het altijd groter wordende team aan vertalers, zijn we in staat om met een gerust hart projecten te aanvaarden in een ruime waaier van onderwerpen. Wij specialiseerden ons bovendien in tal van vakdomeinen: toerisme, industrie, bouw, handel, economie … naast tal van andere disciplines. Ons vertaalbureau is wellicht het meest gerenommeerd dankzij onze marketing vertalingen en onze vertalingen van IT-documenten. Over de jaren heen zijn we er in geslaagd om ons te laten omringen door de best gekwalificeerde en doorwinterde specialisten.

Kwalitatieve vertalingen aan een redelijke prijs

Binnen de sector van het vertaalwerk is het in balans brengen van prijs, kwaliteit en snelheid een heuse uitdaging. Bij Betranslated zijn we er in geslaagd om de oplossing te vinden voor dit complexe vraagstuk. Wij doen al het mogelijke om u een service aan te bieden in lijn met uw verwachtingen, terwijl we u tegelijk helpen om uw budget respecteren.

Nood aan vertaalwerk Engels ? Vraag bij ons een gratis prijsofferte!

Onze gespecialiseerde project managers zullen u de nodige service verschaffen:

Flexibel

Omdat we samenwerken met expert-freelancers uit vele verschillende landen (uit verschillende tijdzones), kunnen we grote documenten vertalen door in teamverband en op doeltreffende wijze de klok rond te werken.

 

Spoedig antwoord verzekerd!

We geven snel een antwoord op uw vraag en we gaan direct aan de slag van zodra we een overeenkomst hebben.

 

Professionele partner

We zijn stuk voor stuk en sinds lang professionals in de vertaalsector.

 

Klantenfeedback

We werken regelmatig voor grote internationale bedrijven en ondernemingen – Bezoek zeker onze Klantenpagina.

Principaux domaines de spécialisation :

Marketing et Tourisme

Industrie et Construction

Commerce et
Économie

Technologies de
l'information

Back To Top