skip to Main Content
Vakvertalingen

Professionele technische vertalingen voor de industriesector

Onze technische vertalers staan tot uw dienst voor het vertalen van uw documenten in de industriële, technische en bouwsector. Wij beschikken over specialisten in de volgende domeinen:

  • vertaling van handleidingen, instructies en veiligheidsnormen
  • vertaling van gebruikshandleidingen voor machines
  • vertaling van technische specificaties
  • vertaling van openbare aanbestedingen, offertes, technische rapporten en onderzoeksverslagen
  • vertaling van documenten betreffende de installatie, het gebruik en het onderhoud van technische installaties
  • vertaling van technische training programma’s, lessen en training brochures
  • vertaling van milieu-effect rapporten voor de bouw van pijpleidingen, mijnen, raffinaderijen en openbare gebouwen

Professionele vertalers gespecialiseerd in de bouwsector staan tot uw dienst

Typisch voor deze branche zijn de grote aantallen documenten: onze gespecialiseerde vertalers hebben een pak ervaring in de vertaling van de volgende types documenten:

  • Documenten voor leveranciers en producenten van bouwmaterialen, vloeren, dakbedekking en isolatiematerialen, sanitair, houtbewerking, keukens, badkamers, HVAC (verwarming, ventilatie en airco), elektriciteit en domotica alsook de volledige reeks afwerkingsmaterialen zoals verven, textiel, enz.
  • Documenten voor en vanwege bouwpromotoren. We specialiseerden ons ook in de vertaling van commerciële documenten gericht naar potentiële kopers en investeerders.
  • De bouwsector is ook van dichtbij betrokken bij de veiligheid en de bescherming van het milieu. Onze professionele vertalers blijven investeren in hun kennis zodat ze op elk moment op de hoogte blijven van de normen en de vaktermen die men gebruikt, zowel in uw taal als in de doeltaal.

Technische vertalers met kennis van de werkelijkheid

Ons netwerk van technische vertalers staat voor u klaar om u te ondersteunen en een oplossing aan te bieden op maat van uw specifieke noden. Ze hebben allemaal een technische en professionele opleiding gevolgd en ze blijven verder permanent investeren in hun kennis zodat ze altijd op de hoogte zijn van de laatste technologische evoluties en trends.

Contacteer onze vertaaldienst vandaag nog en wij zorgen voor al uw projecten naar het Nederlands, Frans, Engels, Duits en naar om het even welke andere taal.

Jean-François

Jean-François is verantwoordelijk voor Franstalig België en Luxemburg sinds 2007. Na zijn Master studies aan de Internationale School voor Tolken te Mons – met Michael als medestudent - vervoegde hij het…

lees meer

Karl

Karl is de mede-stichter van deze website, samen met Michaël Bastin. Hij doet vertaalwerk vanuit het Nederlands, Engels en Spaans naar het Frans. Bovenop zijn vertaalwerk is hij vooral actief bezig…

lees meer

Michaël

Michael komt uit België en is een echte globetrotter. Samen met Karl is hij de medeoprichter van het netwerk Betranslated. Mike vertaalt vanuit het Engels, Nederlands en Spaans naar het…

lees meer
Back To Top