skip to Main Content

Galerie Hervé Lancelin is een kunstgalerij in het Groothertogdom Luxemburg opgericht door Hervé Lancelin in 2014. Hij is al bijna 30 gepassioneerd door kunst en hij is een van de belangrijkste hedendaagse kunstverzamelaars in Europa.

De ganse bedoeling achter zijn programma draait om de promotie van veelbelovende jonge artiesten alsook internationale artiesten die al een carrière hebben opgebouwd.

In 2015 lanceerde de galerij de Luxembourg Art Prize, die elk jaar wordt toegewezen aan een internationaal visueel artist, al dan niet amateur en ongeacht de leeftijd. De prijs is een heuse springplank naar de professionele wereld van de kunst. De winnaar mag zijn eerste solo tentoonstelling geven in een van de meest gekende kunstgalerijen, daarbij ondersteund gedurende het volledige verloop van het project, inclusief een prijs van 25.000 EUR toegekend door de galerij.

BeTranslated is verantwoordelijk voor de vertaling van het competitiehandboek en bijhorende regels, naar 10 andere talen (Engels, Duits, Italiaans, Russisch, Portugees, Spaans, Vereenvoudigd Chinees, Japans Hebreeuws en Arabisch.

Back To Top