BeTranslated

Your Professional Translation Agency

Ons vertaalbureau beschikt over een ruim netwerk van professionele vertalers waarmee we voldoen aan de zakelijke behoeften van grote ondernemingen, kmo’s, ngo’s en andere instellingen. We zijn gespecialiseerd in het vertalen van Europese en Aziatische talen.

Snel, professioneel en nauwkeurig.
Met BeTranslated ligt de wereld aan uw voeten!

contenu web 1

Vertaling van uw website

De huidige revolutie in social media en digitale marketing zorgt voor een toenemende behoefte aan snelle vertaaldiensten tegen scherpe prijzen. Zo kan men snel inhoud produceren die bestemd is voor een Europese en zelfs een wereldwijde doelgroep. Digitale inhoud zoals mailinglists, blogposts, en posts op social media vergen een snelle doorlooptijd.

Werken met SEO-bewuste vertaalexperts kan je daarom veel tijd besparen. Lees meer over onze vertaaldiensten en ontdek hoe wij u kunnen helpen om uw deadlines te halen.

commerciale 1

Vertalen van zakelijke documenten

U kan ons met een gerust hart vertrouwen met de vertaling van uw zakelijke documenten naar de gewenste Europese taal zoals Engels, Nederlands, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, enz.

U kan rekenen op snel antwoord met respect voor uw deadlines. We verzekeren dat uw vertaalwerk steeds van hoge kwaliteit is en tegen scherpe en aantrekkelijke tarieven. Dankzij een uitgebreid globaal netwerk, kunnen wij buiten de officiële landstalen, ook vertalen naar eender welke andere taal die u nodig hebt.

De kernwaarden van ons vertaalbureau

Flexibility

Professionaliteit

Al onze vertalers en projectmanagers zijn bekwame professionals. Ze hebben hebben minimaal tien jaar ervaring in de vertaalsector en beschikken over de vereiste kwalificaties.
Response time

Flexibiliteit

Onze freelancers zijn verspreid over vele landen en meerdere tijdzones. Daarom kunnen we grote vertaalprojecten vertalen in teamverband en op een doeltreffende manier de klok rond werken.
Professionalism

Snel antwoord

BeTranslated garandeert u een snelle reactie op uw verzoeken en vragen. Zodra al uw wensen duidelijk zijn, gaat ons ervaren team aan de slag met de vertaling van uw documenten.
tarifs

Klanttevredenheid

We werken zowel voor kmo’s als voor grote multinationals, zowel in België als in de rest van de wereld. Bezoek onze pagina met referenties voor meer informatie.
MAAK KENNIS MET ONS TEAM

Wij zijn een professioneel en creatief team

Ons team staat altijd klaar om vertalingen van hoge kwaliteit te leveren. Onze klanten waarderen het reactievermogen van onze projectmanagers, die klantvriendelijk zijn en oog hebben voor detail. Ons unieke verkoopargument is dat al onze projectmanagers bij ons vertaalbureau voormalige of huidige vertalers zijn. Daardoor hebben ze een goed inzicht in de uitdagingen van het vertaalproces.

Maak kennis met ons ervaren team!

Michael Bastin

Oprichter, CEO

Alicia Boronat García

Projectmanager

Jean-François Bunouf

Mede-eigenaar, Sales Director

Suzy Torosyan

Projectmanager
B2B VERTAALBUREAU

Tevreden klanten!

Omdat onze ervaren vertalers kwaliteitswerk leveren, zijn onze klanten altijd tevreden over de snelheid, grondigheid en zorgvuldigheid van onze projectmanagers. BeTranslated werkt met klanten in uiteenlopende sectoren, zoals de financiële sector, de juridische sector, techniek, IT, toerisme en geneeskunde. Wij kunnen op elk verzoek reageren, ongeacht het vakgebied.

Wat onze klanten over ons zeggen?

hohloyumorhohloyumor
19:16 07 Mar 24
Ali Cevat AKKOYUNLUAli Cevat AKKOYUNLU
09:35 26 Dec 23
Uiterst vriendelijke en behulpzame samenwerking. Directe antwoorden op vragen
Marc ProMarc Pro
13:07 26 Oct 23
MarcMMarcM
09:14 29 Sep 23
Wat kan ik zeggen behalve bedankt voor alles? Geweldig team, onberispelijke service en ongeëvenaarde kwaliteit van vertalingen. Kortom, aarzel niet om BeTranslated in te schakelen voor al uw vertaalprojecten.
Mathilde PintoMathilde Pinto
14:23 28 Aug 23
Snel en efficiënt werken!
Aurélie VICTOORAurélie VICTOOR
10:55 22 Jun 23
Uitstekend contact, naleving van de levertijden, meer dan duidelijke informatie over de gehanteerde prijzen afhankelijk van de mate van urgentie, groot vermogen om zich aan te passen aan last-minute noodsituaties. Een snel inzicht in de behoeften, waardoor het spelen van Attrap'souris wordt vermeden en klanten dus tijd worden bespaard.
Stéphane SéquarisStéphane Séquaris
10:26 22 Jun 23
Bediening super!
NWD TRADNWD TRAD
13:33 14 Jun 23
Zeer professioneel bureau, perfecte vertalingen, raad ik aan met 5 verdiende sterren!
Marián GómezMarián Gómez
11:52 14 Jun 23
Een zeer professioneel vertaalbureau. Mijn vertaling Engels-Frans werd op tijd afgeleverd en de kwaliteit van het werk was onberispelijk. Ook de communicatie verliep erg vlot. Ik raad ze zonder aarzeling aan.
Rogin RoldanRogin Roldan
14:01 12 Jun 23
Onberispelijk werk!Ik raad aan!
Coraline LaurenceauCoraline Laurenceau
10:43 07 Jun 23
Tijdens mijn stage heb ik meer mogen leren over de werking van een vertaalbureau, het was een zeer verrijkende ervaring. Ik ben zeer tevreden met mijn keuze, want naast dat ik veel heb geleerd, heb ik vooruitgang kunnen boeken in het Spaans omdat ik mijn stage heb gelopen op het hoofdkantoor van Valencia in Spanje. Heel erg bedankt voor de kans die ik heb gekregen 🙂
Mats DauwenMats Dauwen
12:17 25 May 23
Ik ben heel blij dat ik bij BeTranslated mijn 3 weken stage heb kunnen doen. Ik ben BeTranslated hier ook heel dankbaar voor om mij deze kans te geven. Het is een zeer professioneel vertaalbureau die het beste wilt doen voor hun klanten.
yanah haenenyanah haenen
12:15 25 May 23
Ik heb bij BeTranslated mijn 3 weken stage mogen doen. Ik ben BeTranslated zeer dankbaar voor deze kans. Ik heb veel bijgeleerd en veel mogen doen. Het is een professioneel vertaalbureau dat het beste wilt voor haar klanten.
Mélissa PalosMélissa Palos
14:13 01 Mar 23
Kwaliteitsdiensten en opmerkelijke investeringen. Snelle en vlotte reactietijd....zelfs in het geval van dringende verzoeken met strakke deadlines. Ik adviseer zonder voorbehoud!
Aurélie BergerAurélie Berger
15:27 24 Feb 23
Professionele en snelle service. Zeer responsief en erg vriendelijk! Ik raad ten zeerste aan.
Alexandre de GeradonAlexandre de Geradon
15:41 20 Jan 23
Gemakkelijke en efficiënte communicatie, werk op tijd gedaan en meer dan eerlijke prijzen, ik valideer! Nogmaals bedankt.
Pauline DevaltePauline Devalte
13:44 25 Nov 22
Snel, efficiënt en vriendelijk team. Zeer tevreden over de ontvangen vertalingen en de investering van de vertalers in de ingediende projecten. Ik beveel het van harte aan.
Anthony BoonAnthony Boon
16:01 15 Nov 22
We zijn zeer tevreden over onze vele samenwerkingen met Marc-Antoine en Jean-François van BeTranslated International. Ze bieden ons elke keer een onberispelijke service: duidelijke, snelle en vrolijke communicatie; een service die onze verzoeken tot op de letter volgt, een vertaling van hoge kwaliteit en een grote flexibiliteit voor last-minute en ongebruikelijke verzoeken. Adviseren!
Isabelle DeheneffeIsabelle Deheneffe
10:50 10 Nov 22
Grote zorg besteed aan de vertaling van bijzondere lastenboeken voor een IT-overheidsopdracht. Grote responsiviteit in uitwisselingen. Respect voor deadlines en uitstekende samenwerking.
Vertenoeil PrimaelleVertenoeil Primaelle
14:34 03 Nov 22
Ik heb verschillende keren samengewerkt met Jean-François en zijn team.Ik kan ze alleen maar aanbevelen: reactievermogen, professionaliteit en nauwkeurigheid zijn onmiskenbaar hun sleutelwoorden!
frederic flasselaersfrederic flasselaers
11:59 26 Oct 22
Via BeTranslated hebben we een heel speurtochtboek vertaald van het Nederlands naar het Engels. Het werk was vlekkeloos en snel. Met een paar bonustips op ons Franse notitieboek, geweldig werk!
js_loader

Vakgebieden en specialisaties

BeTranslated garandeert kwaliteitsvolle vertalingen door onze ervaren vertalers op elk vakgebied.

Business

Business

Website 1

Websites

Marketing 1

Marketing

Tourism

Toerisme

finance

Financieel

IT

IT

Technical 1

Technisch

Legal

Juridisch

Contacteer ons

Neem contact op voor een gratis offerte!

Telefoon
Locatie

Rue de la Mutualité 106, 4030 Liège, Belgique

Onze werkwijze voor een vertaalopdracht

Aanvraag
U vraagt ons een gratis offerte aan en laat ons weten wat uw richtlijnen en wensen zijn.
Antwoord
Een verantwoordelijke van BeTranslated zal uw aanvraag binnen de 24 uur beantwoorden (meestal binnen de 2 uur).
Deadlines
In functie van de specifieke noden van uw vertaalproject, zullen wij dan de discussies met onze professionele vertalers starten om zo de ideale beschikbare kandidaat te kiezen voor het leveren van uw vertaling voor de overeengekomen deadline.
Aflevering van de documenten
Vervolgens zullen we u de vertaalde documenten of bestanden opsturen binnen de afgesproken termijn.
Factuur
Kort nadien zullen wij u contacteren om eventuele opmerkingen of vragen in acht te nemen. Wanneer u tevreden bent, sturen wij u de factuur op.
Blog

Nieuwtjes over vertaling, cultuur en het zakenleven

contentmarketing
mei 15 2023

5 Tips voor contentmarketing

Als u beslist om uw bedrijf uit te breiden naar internationale markten is contentmarketing dé manier om nieuwe klanten te bereiken en uw verkoop te...
vertalingen uitbesteden
mei 15 2023

Waarom vertalingen uitbesteden een slimme zet is

Wilt u uw bedrijf laten groeien? Wenst u connecties maken in het buitenland? Lees verder om meer te weten te komen over de voordelen van vertalingen...
lokaliseren
mei 12 2023

5 feiten over lokaliseren

Lokaliseren is een proces tijdens het vertalen, waarbij er rekening wordt gehouden met de doelgroep en het land waarvoor de vertaling bestemd...
sneltoetsen
mei 08 2023

De 10 belangrijkste sneltoetsen voor vertalers

In de vertaalwereld telt elke seconde. In dit artikel bespreken we tien belangrijke sneltoetsen die u als vertaler kostbare tijd besparen.

notitietechnieken
mei 08 2023

Notitietechnieken: 7 tips voor tolken

Je bent zojuist afgestudeerd als tolk, en je bent klaar voor je sollicitatiegesprek. In dit artikel staan 7 tips voor jou op een rijtje om notities...
voordelen van een vpn
mei 05 2023

De voordelen van een VPN voor vertalers en tolken

Voor vertalers zijn tools onmisbaar. Sommige diensten gebruiken ze online, maar dat gebeurt niet zonder risico. Lees hier meer over de voordelen van...
plug-in
mei 05 2023

De 7 beste vertaalplug-ins voor meertalige WordPress-sites

Een website is een van de beste middelen om wereldwijd met mensen in contact te komen. Dat is waarom plug-ins steeds belangrijker worden.

Nederlands-Engelse audiovisuele vertaling
mei 04 2023

Alles wat u moet weten over nasynchronisatie

De Verenigde Staten hebben het hele filmuniversum veroverd. Daarom, zijn nasynchronisatie en ondertiteling cruciaal geworden.

telewerken
mei 04 2023

Telewerken als tolk via Zoom

We leven in een digitaal tijdperk en dat merken we ook in de vertaalwereld. De vraag naar tolken die kunnen telewerken via Zoom, is enorm...
vertaler tolk
mei 04 2023

Vertaler Tolk: 8 grote verschillen tussen deze beroepen

Vertaler tolk wordt vaak gezien als één beroep, omdat de termen tolk en vertaler vaak door elkaar worden gebruikt. Wat zijn nu de...